Treasure Hunt Bran

Treasure Hunt Bran

Concept colaborare

15+
1/2 zi
2. Medie
Munte

Descrierea conceptului

Cati dintre noi cunosc istoria ascunsa a Branului si au cutreierat pe strazile sale, observand detaliile?

Treasure Hunt-ul din Bran ne provoaca sa pasim, alaturi de echipa, in povestea locului si a castelului, folosind probleme logice si ghicitori complexe.Satul Bran, astazi punct turistic de interes, are o istorie care dateaza din secolul al XIII-lea cand teutonii au pus bazele asezamantului. Ulterior a intrat sub stapanirea Monarhiei Habsburgice, revenind in posesia romanilor in timpul Primului Razboi Mondial. Alte figuri proeminente care au pasit in Bran sunt Regina Maria si, conform legendei, insusi Dracula.

Pentru a descoperi legende si franturi de istorie, participantii se vor organiza in subgrupe care vor cerceta Branul in cautarea unor raspunsuri care se afla pe cladiri, pe varfurile muntilor din zare, in interiorul castelului sau chiar in raul Poarta care strabate asezarea. Fiecare echipa va trebui sa gaseasca o strategie proprie pentru a duce la bun sfarsit, in timpul dat, cat mai multe misiuni.

O particularitate a acestei calatorii este ca multe din povestile locului sunt transpuse in vechiul limbaj, iar participantii vor avea ocazia sa cunoasca renumitul castel prin prisma celor care au poposit intr-insul.

La finalul calatoriei, vom discuta in plen care au fost cele mai bune strategii de joc, cum au fost alesi leaderii si cum pot fi depasite barierele aparute pe parcurs.

Bridge the passage of time with your team!

Nr. participanți

15+

Durată

1/2 zi

Dificultate

2. Medie

Locație

Munte

Mai multe detalii

Obiective

  • Incurajarea colaborarii in vederea atingerii unui scop comun;
  • Stimularea comunicarii si a gandirii analitice;
  • Cresteiei atentiei acordate membrilor echipei;
  • Relaxare, socializare si voie buna.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Storming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Robot Battle

Provoacă-ți echipa la o lecție hands on despre robotică, cu ajutorul căreia să descopere magia din spatele construcției de roboței. Descoperă importanța colaborării inter-disciplinare și cross-funcționale.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Turbo Sprint

Pornește într-o experiență captivantă de team building cu Turbo Sprint, un concept ce combină creativitatea cu abilitățile mecanice, într-o cursă accelerată presărată cu momente palpitante și distractive.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Trekking

O zi de trekking îți ajută colegii să se concentreze mai bine și să reducă stresul. În plus, este un prilej minunat de a împărtăși experiențe și de a consolida relații, în contexte diferite de cele de la birou.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Scottish Challenge

Vrei să ai parte de un team building dinamic, inspirat din cultura unei comunități care știe cum să îmbine reziliența cu distracția Scottish Challenge este aici pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Inflatable Fun

Un program de teambuilding pentru conectare și discrație alături de colegi - bărci, saltele și alte gonflabile vă provoacă la competiții de distracție în apă și pe plajă.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Speologie

Descoperă fascinanta lume a speologiei! Speleologia nu este doar o activitate extrem de captivantă, ci și o oportunitate excelentă pentru un program de team building memorabil.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem