Treasure Hunt Bran

Programe de cooperare

15+
1/2 zi
Scazuta - Medie
Munte

Descrierea conceptului

Cati dintre noi cunosc istoria ascunsa a Branului si au cutreierat pe strazile sale, observand detaliile?

Treasure Hunt-ul din Bran ne provoaca sa pasim, alaturi de echipa, in povestea locului si a castelului, folosind probleme logice si ghicitori complexe.Satul Bran, astazi punct turistic de interes, are o istorie care dateaza din secolul al XIII-lea cand teutonii au pus bazele asezamantului. Ulterior a intrat sub stapanirea Monarhiei Habsburgice, revenind in posesia romanilor in timpul Primului Razboi Mondial. Alte figuri proeminente care au pasit in Bran sunt Regina Maria si, conform legendei, insusi Dracula.

Pentru a descoperi legende si franturi de istorie, participantii se vor organiza in subgrupe care vor cerceta Branul in cautarea unor raspunsuri care se afla pe cladiri, pe varfurile muntilor din zare, in interiorul castelului sau chiar in raul Poarta care strabate asezarea. Fiecare echipa va trebui sa gaseasca o strategie proprie pentru a duce la bun sfarsit, in timpul dat, cat mai multe misiuni.

O particularitate a acestei calatorii este ca multe din povestile locului sunt transpuse in vechiul limbaj, iar participantii vor avea ocazia sa cunoasca renumitul castel prin prisma celor care au poposit intr-insul.

La finalul calatoriei, vom discuta in plen care au fost cele mai bune strategii de joc, cum au fost alesi leaderii si cum pot fi depasite barierele aparute pe parcurs.

Bridge the passage of time with your team!

Nr. participanți

15+

Durată

1/2 zi

Dificultate

Scazuta - Medie

Locație

Munte

Mai multe detalii

Obiective

  • Incurajarea colaborarii in vederea atingerii unui scop comun;
  • Stimularea comunicarii si a gandirii analitice;
  • Cresteiei atentiei acordate membrilor echipei;
  • Relaxare, socializare si voie buna.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Storming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine is fine

Ne rasfatam printr-o activitate relaxanta, desfasurata impreuna cu intreaga echipa care ne ofera cadrul propice de a ne cunoaste mai bine si de a ne pune in valoare talentele si creativitatea!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine Hunt

Paseste pe taramuri vechi si imbina provocarile unui treasure hunt cu galeriile vinicole subterane. Descopera tehnici de degustare prin analiza senzoriala a vinului si profita de spatiile ascunse ale taramului apropiat!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.