Tiny House

Tiny House

Concept CSR

+10
1 zi
2. Medie
Lângă București
Urban

Descrierea conceptului

Dăruiește un spațiu de joacă pentru copiii vulnerabili cu programul de team building Tiny House! În cadrul atelierelor care alcătuiesc programul, tu și echipa ta aveți ocazia să proiectați și să construiți căsuțe de joacă pentru centre de plasament și comunități defavorizate. Fiecare căsuță este mai mult decât o structură – este un simbol al sprijinului pentru copiii aflați în situații dificile, iar implicarea în acest proiect oferă bucurie atât copiilor care primesc, cât și participanților care dăruiesc.

Activitatea presupune lecții valoroase pentru un team-building, deoarece echipa ta va experimenta împreună procesul de construcție și design al unor spații de joacă sigure pentru copii, consolidând legăturile dintre membri prin colaborare și realizări comune. Tiny House nu este doar despre materiale și tehnici - este despre crearea unui spațiu personalizat și sigur pentru copii, în care aceștia să se poată juca și să se simtă protejați, să învețe și să crească cât mai armonios. Participanții vor învăța nu doar abilități practice de construcție, ci și empatie și responsabilitate socială.

Construiește bucurie și fă parte dintr-o experiență profundă de compasiune!

Nr. participanți

+10

Durată

1 zi

Dificultate

2. Medie

Locație

Lângă București

Urban

Mai multe detalii

Obiective

  • Crearea unui context de tip CSR
  • Colaborarea în vederea atingerii unui obiectiv comun
  • Dezvoltarea empatiei și a abilităților inter-personale

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Performing

Limba

  • Română
  • Engleză

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Robot Battle

Provoacă-ți echipa la o lecție hands on despre robotică, cu ajutorul căreia să descopere magia din spatele construcției de roboței. Descoperă importanța colaborării inter-disciplinare și cross-funcționale.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Turbo Sprint

Pornește într-o experiență captivantă de team building cu Turbo Sprint, un concept ce combină creativitatea cu abilitățile mecanice, într-o cursă accelerată presărată cu momente palpitante și distractive.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Trekking

O zi de trekking îți ajută colegii să se concentreze mai bine și să reducă stresul. În plus, este un prilej minunat de a împărtăși experiențe și de a consolida relații, în contexte diferite de cele de la birou.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Scottish Challenge

Vrei să ai parte de un team building dinamic, inspirat din cultura unei comunități care știe cum să îmbine reziliența cu distracția Scottish Challenge este aici pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Inflatable Fun

Un program de teambuilding pentru conectare și discrație alături de colegi - bărci, saltele și alte gonflabile vă provoacă la competiții de distracție în apă și pe plajă.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Speologie

Descoperă fascinanta lume a speologiei! Speleologia nu este doar o activitate extrem de captivantă, ci și o oportunitate excelentă pentru un program de team building memorabil.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem