The wild part of YOU

Programe de aventură

15+
1 zi
Ridicată
Munte

Descrierea conceptului

Un program dinamic si plin de adrenalina care va scoate participantii din zona de confort!

Cu ajutorul unor probe inedite, vor fi nevoiti sa isi depaseasca propriile temeri si sa-si testeze limitele personale. Cheia succesului va fi colaborarea stransa intre membrii echipei, iar acestia vor reusi sa indeplineasca toate misiunile de pe traseu doar daca se vor motiva reciproc pentru a-si indeplini obiectivul - care in acest program este chiar supravietuirea.

Adrenalina, provocari, coborari si traversari la inaltime si multe alte incercari vor testa vointa, curajul si increderea in fortele proprii si ale echipei. Acestea sunt circumstantele in care ei vor interactiona cu colegii si isi vor uni eforturile pentru indeplinirea task-urilor. Este un program care va scoate in evidenta slabiciunile si atu-urile fiecarei persoane.

Aventura se va desfasura pe unul din cele mai spectaculoase trasee montane din Romania unde, asistati de instructori si echipa salvamont, participantii vor invata tehnici de supravietuire pe munte si isi vor baza reusita pe punerea in aplicare a acestor cunostinte.Programul este construit pe mai multe etape si poate fi customizat in functie de specificul fiecarei echipe si de obiectivele acesteia.

Are you ready for the wild?

Nr. participanți

15+

Durată

1 zi

Dificultate

Ridicată

Locație

Munte

Mai multe detalii

Obiective

  • Incurajarea colaborarii in vederea atingerii unui scop comun si infrangerea temerilor;
  • Stimularea comunicarii pentru gasirea celor mai bune solutii si depasirea limitelor;
  • Aprecierea aportului fiecarui membru in cadrul echipei si dezvoltarea increderii in colegii de echipa;
  • Consolidarea si sudarea relatilor dintre membrii echipei;

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Storming
  • Norming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine is fine

Ne rasfatam printr-o activitate relaxanta, desfasurata impreuna cu intreaga echipa care ne ofera cadrul propice de a ne cunoaste mai bine si de a ne pune in valoare talentele si creativitatea!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine Hunt

Paseste pe taramuri vechi si imbina provocarile unui treasure hunt cu galeriile vinicole subterane. Descopera tehnici de degustare prin analiza senzoriala a vinului si profita de spatiile ascunse ale taramului apropiat!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.