The Ultimate Adventure

The Ultimate Adventure

Concept aventură

15+
1 zi
3. Ridicată
Munte

Descrierea conceptului

The Ultimate Adventure este programul de teambuilding recomandat echipelor care savureaza aventura si situatiile in care forta echipei este esentiala pentru a avea succes.

Participantii vor lucra in echipe fiecare deplasandu-se intre atelierele propuse cu masini de off-road  pe baza roadbook-ului sau a indiciilor furnizate de catre trainerii Ecoxtrem.Programul isi merita numele atat prin prisma tipurilor de activitati cat si a faptului ca atelierele vor fi necunoscute pana la sosirea echipelor la locul de desfasurare.

Pentru a finaliza cursa, participantii vor putea folosi atat resursele obtinute la probe cat si alte resurse existente in cadrul echipei.Daca sunteti pregatiti pentru cele mai dinamice si aventuroase probe, atunci programul vi se potriveste! Pe langa adrenalina si provocarile la care va trebui sa le faceti fata, probele isi propun sa consolideze si sa uneasca echipa, iar depasirea limitelor personale va fi primul pas in atingerea obiectivelor propuse pentru acest tip de eveniment.

Are you up for the challenge?

Nr. participanți

15+

Durată

1 zi

Dificultate

3. Ridicată

Locație

Munte

Mai multe detalii

Obiective

  • Depasirea limitelor personale;
  • Consolidarea si omogenizarea echipei;
  • Incurajarea colaborarii si comunicarii in vederea atingerii unui scop comun;
  • Depasirea situatiilor limita prin aportul colegilor de echipa;

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Norming
  • Performing

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Robot Battle

Provoacă-ți echipa la o lecție hands on despre robotică, cu ajutorul căreia să descopere magia din spatele construcției de roboței. Descoperă importanța colaborării inter-disciplinare și cross-funcționale.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Turbo Sprint

Pornește într-o experiență captivantă de team building cu Turbo Sprint, un concept ce combină creativitatea cu abilitățile mecanice, într-o cursă accelerată presărată cu momente palpitante și distractive.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Trekking

O zi de trekking îți ajută colegii să se concentreze mai bine și să reducă stresul. În plus, este un prilej minunat de a împărtăși experiențe și de a consolida relații, în contexte diferite de cele de la birou.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Scottish Challenge

Vrei să ai parte de un team building dinamic, inspirat din cultura unei comunități care știe cum să îmbine reziliența cu distracția Scottish Challenge este aici pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Inflatable Fun

Un program de teambuilding pentru conectare și discrație alături de colegi - bărci, saltele și alte gonflabile vă provoacă la competiții de distracție în apă și pe plajă.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Speologie

Descoperă fascinanta lume a speologiei! Speleologia nu este doar o activitate extrem de captivantă, ci și o oportunitate excelentă pentru un program de team building memorabil.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem