The Ultimate Adventure

Programe de aventură

15+
1 zi
Ridicată
Munte

Descrierea conceptului

The Ultimate Adventure este programul de teambuilding recomandat echipelor care savureaza aventura si situatiile in care forta echipei este esentiala pentru a avea succes.

Participantii vor lucra in echipe fiecare deplasandu-se intre atelierele propuse cu masini de off-road  pe baza roadbook-ului sau a indiciilor furnizate de catre trainerii Ecoxtrem.Programul isi merita numele atat prin prisma tipurilor de activitati cat si a faptului ca atelierele vor fi necunoscute pana la sosirea echipelor la locul de desfasurare.

Pentru a finaliza cursa, participantii vor putea folosi atat resursele obtinute la probe cat si alte resurse existente in cadrul echipei.Daca sunteti pregatiti pentru cele mai dinamice si aventuroase probe, atunci programul vi se potriveste! Pe langa adrenalina si provocarile la care va trebui sa le faceti fata, probele isi propun sa consolideze si sa uneasca echipa, iar depasirea limitelor personale va fi primul pas in atingerea obiectivelor propuse pentru acest tip de eveniment.

Are you up for the challenge?

Nr. participanți

15+

Durată

1 zi

Dificultate

Ridicată

Locație

Munte

Mai multe detalii

Obiective

  • Depasirea limitelor personale;
  • Consolidarea si omogenizarea echipei;
  • Incurajarea colaborarii si comunicarii in vederea atingerii unui scop comun;
  • Depasirea situatiilor limita prin aportul colegilor de echipa;

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Norming
  • Performing

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine is fine

Ne rasfatam printr-o activitate relaxanta, desfasurata impreuna cu intreaga echipa care ne ofera cadrul propice de a ne cunoaste mai bine si de a ne pune in valoare talentele si creativitatea!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine Hunt

Paseste pe taramuri vechi si imbina provocarile unui treasure hunt cu galeriile vinicole subterane. Descopera tehnici de degustare prin analiza senzoriala a vinului si profita de spatiile ascunse ale taramului apropiat!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.