The Media Channel

The Media Channel

Concept creativ

Concept colaborare

10+
1/2 zi
1. Scazută
Deltă
Lângă București
Mare
Munte
Urban

Descrierea conceptului

Participantii vor fi impartiti in echipe, fiecare reprezentand o echipa de creativi care se va confrunta cu provocarile realizarii unei emisiuni de Craciun cu potential viral. Momentele realizate vor acoperi o grila de programe de pe parcursul unei zile (ex: clip Tik Tok, How it’s made, episode Netflix etc.).

Fiecare echipa va trage la sorti un anumit tip de emisiune cu tematica de sarbatori si va avea la dispozitie un set de materiale pentru realizarea costumelor si decorului. Optional, inainte de a se apuca de lucru, acestia vor fi ghidati prin 1-2 exercitii de creatie si gandire laterala.

​​

Timp de 2h, participantii vor crea emisiunea si modul ei de prezentare live in cel mai inedit mod cu putinta. In plus, isi vor desemna roluri si task-uri precise pentru a-si atinge obiectivul. ​

Asadar, dati-va voie sa fiti creativi pentru a va creste followerii!​

Nr. participanți

10+

Durată

1/2 zi

Dificultate

1. Scazută

Locație

Deltă

Lângă București

Mare

Munte

Urban

Mai multe detalii

Obiective

  • Dezvoltarea creativitatii;
  • Valorificarea potentialului fiecarui membru al echipei;
  • Stimularea comunicarii si colaborarii;
  • Imbunatatirea procesului decizional si de impartire eficienta a sarcinilor in cadrul echipei.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Storming
  • Norming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Robot Battle

Provoacă-ți echipa la o lecție hands on despre robotică, cu ajutorul căreia să descopere magia din spatele construcției de roboței. Descoperă importanța colaborării inter-disciplinare și cross-funcționale.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Turbo Sprint

Pornește într-o experiență captivantă de team building cu Turbo Sprint, un concept ce combină creativitatea cu abilitățile mecanice, într-o cursă accelerată presărată cu momente palpitante și distractive.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Trekking

O zi de trekking îți ajută colegii să se concentreze mai bine și să reducă stresul. În plus, este un prilej minunat de a împărtăși experiențe și de a consolida relații, în contexte diferite de cele de la birou.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Scottish Challenge

Vrei să ai parte de un team building dinamic, inspirat din cultura unei comunități care știe cum să îmbine reziliența cu distracția Scottish Challenge este aici pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Inflatable Fun

Un program de teambuilding pentru conectare și discrație alături de colegi - bărci, saltele și alte gonflabile vă provoacă la competiții de distracție în apă și pe plajă.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Speologie

Descoperă fascinanta lume a speologiei! Speleologia nu este doar o activitate extrem de captivantă, ci și o oportunitate excelentă pentru un program de team building memorabil.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem