Tex Styling

Tex Styling

Concept CSR

10+
1-2 ore
1. Scazută
Munte

Descrierea conceptului

TexStyling vă dă ocazia perfectă să vă folosiți talentul în sprijinul naturii!

Echipa ta poate colabora și își poate da frâu liber creativității într-un concept de teambuilding care îi oferă mediului o mână de ajutor.

Activitatea se organizează în jurul unui element principal - o grămadă de sacoșe din materiale textile reciclate. Astfel, fiecare participant la activitate rămâne cu un obiect util și prietenos cu mediul înconjurător, dar care poartă și valoarea sentimentală a unei munci de echipă satisfăcătoare.

În cadrul programului veți învăța tehnici de bază de cusut și design textil, veți avea ocazia să colaborați cu colegii pentru a crea modele unice, reprezentative pentru fiecare dintre voi. Activitatea contribuie la îmbunătățirea abilităților de comunicare și colaborare, dar și la stimularea creativității și inovației. Un obiectiv cel puțin la fel de important este încurajarea unui stil de viață sustenabil, motivându-i pe participanți să se angajeze în acțiuni de economie circulară și să aibă un impact pozitiv asupra mediului înconjurător.

Tu cum îți vezi propria sacoșă?

Nr. participanți

10+

Durată

1-2 ore

Dificultate

1. Scazută

Locație

Munte

Mai multe detalii

Obiective

  • Înțelegerea impactului asupra mediului înconjurător
  • Încurajarea abilităților din sfera creativă
  • Motivarea echipei de a face schimbări pozitive
  • Colaborare și consolidarea rolului individual în cadrul echipei

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Adjourning

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Robot Battle

Provoacă-ți echipa la o lecție hands on despre robotică, cu ajutorul căreia să descopere magia din spatele construcției de roboței. Descoperă importanța colaborării inter-disciplinare și cross-funcționale.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Turbo Sprint

Pornește într-o experiență captivantă de team building cu Turbo Sprint, un concept ce combină creativitatea cu abilitățile mecanice, într-o cursă accelerată presărată cu momente palpitante și distractive.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Trekking

O zi de trekking îți ajută colegii să se concentreze mai bine și să reducă stresul. În plus, este un prilej minunat de a împărtăși experiențe și de a consolida relații, în contexte diferite de cele de la birou.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Scottish Challenge

Vrei să ai parte de un team building dinamic, inspirat din cultura unei comunități care știe cum să îmbine reziliența cu distracția Scottish Challenge este aici pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Inflatable Fun

Un program de teambuilding pentru conectare și discrație alături de colegi - bărci, saltele și alte gonflabile vă provoacă la competiții de distracție în apă și pe plajă.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Speologie

Descoperă fascinanta lume a speologiei! Speleologia nu este doar o activitate extrem de captivantă, ci și o oportunitate excelentă pentru un program de team building memorabil.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem