Team Monopoly

Team Monopoly

Concept competitiv

+10
1-2 ore
1. Scazută
Deltă
Lângă București
Mare
Munte
Urban

Descrierea conceptului

Cunoașteți vreo persoană care a petrecut toată noaptea captivată în runde peste runde de boardgames?

Vă invităm să descoperiți un program de teambuilding inspirat de unul dintre cele mai populare și longevive jocuri din lume - Monopoly!

Cunoscut pentru mixul său unic de strategie, noroc și negociere, Monopoly trezește sentimentul de competitivitate într-un climat al distracției și întorsăturilor de situație. În programul Team Monopoly, echipa voastră este supusă la 4 categorii de provocări: Skills, Fun, Speed și Teamwork.

Rezultatul este o echipă energizată și motivată în fața noilor provocări, pentru că Team Monopoly îi ajută să își canalizeze entuziasmul și determinarea asupra unui obiectiv clar - să întreacă toate celelalte echipe și să monopolizeze cât mai mult teren de pe tabla de joc.

Pentru a adăuga și un plus de impact acestui boost de motivație, programul poate avea ca rezultat o strângere de fonduri în care banii adunați de echipe în cadrul jocului de Monopoly se convertesc în bani donați pentru o cauză aleasă de voi. Astfel, atingeți și obiective CSR, pentru a face întreaga experiență și mai rewarding!

Mai rămâne o singură întrebare - cine aruncă primul zarurile?

Nr. participanți

+10

Durată

1-2 ore

Dificultate

1. Scazută

Locație

Deltă

Lângă București

Mare

Munte

Urban

Mai multe detalii

Obiective

  • Stimularea competitivității productive și a fair play-ul
  • Creșterea implicării și stimularea motivației
  • Conștientizarea propriului rol în echipă
  • Îmbunătățirea lucrului în echipă

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Forming
  • Norming

Limba

  • Română
  • Engleză

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Robot Battle

Provoacă-ți echipa la o lecție hands on despre robotică, cu ajutorul căreia să descopere magia din spatele construcției de roboței. Descoperă importanța colaborării inter-disciplinare și cross-funcționale.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Turbo Sprint

Pornește într-o experiență captivantă de team building cu Turbo Sprint, un concept ce combină creativitatea cu abilitățile mecanice, într-o cursă accelerată presărată cu momente palpitante și distractive.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Trekking

O zi de trekking îți ajută colegii să se concentreze mai bine și să reducă stresul. În plus, este un prilej minunat de a împărtăși experiențe și de a consolida relații, în contexte diferite de cele de la birou.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Scottish Challenge

Vrei să ai parte de un team building dinamic, inspirat din cultura unei comunități care știe cum să îmbine reziliența cu distracția Scottish Challenge este aici pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Inflatable Fun

Un program de teambuilding pentru conectare și discrație alături de colegi - bărci, saltele și alte gonflabile vă provoacă la competiții de distracție în apă și pe plajă.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Speologie

Descoperă fascinanta lume a speologiei! Speleologia nu este doar o activitate extrem de captivantă, ci și o oportunitate excelentă pentru un program de team building memorabil.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem