Inflatable Fun

Inflatable Fun

Concept competitiv

+10
1/2 zi
1. Scazută
Mare

Descrierea conceptului

Zilele toride de vară reprezintă motivul perfect pentru a petrece o zi de conectare și distracție alături de colegi, înconjurați de simbolurile absolute ale verii - gonflabile de plajă! Bărci, saltele și mingi gigant vă provoacă la competiții de distracție în apă și pe plajă.

Programul de team building Inflatable Fun reprezintă pretextul perfect pentru stropeală, răcoreală și multe motive să râdeți și să vă simțiți bine cu gașca de la birou. Desigur, cât mai departe de birou și cât mai aproape de valurile mării! În cursa pe apă se întrec gogoși, rechini și unicorni gigant reprezentând echipele voastre, în timp ce voi navigați printre obstacole gonflabile neașteptate.

Experiența aceasta oferă echipei un imbold de coeziune. În plus, activitatea îi ajută pe participanți să reducă stresul și oferă un plus de wellbeing și relaxare, atât de necesare după o perioadă încărcată la muncă. Întregul concept vizează îmbunătățirea sănătății fizice și mentale a participanților, într-o zi plină de mișcare, de culoare și de distracție cu cele mai cool gonflabile de plajă ale sezonului.

Și dacă tot e așa fun, găsim și un colac cu flamingo pentru pozele de Instagram. De toată planificarea ne ocupăm noi. Voi doar să nu uitați costumul de baie!

Nr. participanți

+10

Durată

1/2 zi

Dificultate

1. Scazută

Locație

Mare

Mai multe detalii

Obiective

  • Relaxare și crearea unui cadru informal de cunoaștere
  • Stimularea competitivității prductive și fair play-ului
  • Promovarea wellbeing-ului la nivelul echipei

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Forming

Limba

  • Română
  • Engleză

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Robot Battle

Provoacă-ți echipa la o lecție hands on despre robotică, cu ajutorul căreia să descopere magia din spatele construcției de roboței. Descoperă importanța colaborării inter-disciplinare și cross-funcționale.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Turbo Sprint

Pornește într-o experiență captivantă de team building cu Turbo Sprint, un concept ce combină creativitatea cu abilitățile mecanice, într-o cursă accelerată presărată cu momente palpitante și distractive.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Trekking

O zi de trekking îți ajută colegii să se concentreze mai bine și să reducă stresul. În plus, este un prilej minunat de a împărtăși experiențe și de a consolida relații, în contexte diferite de cele de la birou.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Scottish Challenge

Vrei să ai parte de un team building dinamic, inspirat din cultura unei comunități care știe cum să îmbine reziliența cu distracția Scottish Challenge este aici pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Inflatable Fun

Un program de teambuilding pentru conectare și discrație alături de colegi - bărci, saltele și alte gonflabile vă provoacă la competiții de distracție în apă și pe plajă.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Speologie

Descoperă fascinanta lume a speologiei! Speleologia nu este doar o activitate extrem de captivantă, ci și o oportunitate excelentă pentru un program de team building memorabil.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem