Green Festival

1. Concept colaborare

15+
1/2 zi
1 zi
2. Medie
Deltă
Mare
Munte
Lângă București

Descrierea conceptului

GREEN FESTIVAL

  • teambuilding sustenabil, outdoor

Descoperă un festival de vară unic, care combină distracția cu conștientizarea impactului pe care îl avem asupra mediului înconjurător. Într-o perioadă în care schimbările climatice sunt în atenția tuturor companiilor, acest eveniment este dedicat promovării unui stil de viață sustenabil și aduce laolaltă activări, colectare selectivă și concursuri tematice, axate pe cei 5R.

Participanții vor accesa toate activitatile, iar acestea integrează informații cruciale despre mediul înconjurător și poluarea oceanelor, cu sugestii de acțiuni pe care le putem face acasă sau la birou.

La finalul zilei, festivalierii sunt așteptați la scena unde vor avea loc concerte și activități surpriză care să susțină mesajul festivalului. Așadar, alătură-te mișcării și bucură-te de distracție alături de echipa ta, în timp ce promovăm un mediu mai sănătos și mai durabil.

Descoperă acum noul festival de vară green!

Nr. participanți

15+

Durată

1/2 zi

1 zi

Dificultate

2. Medie

Locație

Deltă

Mare

Munte

Lângă București

Mai multe detalii

Obiective

  • Integrarea oamenilor noi in echipa;
  • Sublinierea importantei fiecarui membru in atingerea unui obiectiv comun;
  • Incurajarea colaborarii in vederea atingerii unui obiectiv comun;
  • Imbunatatirea procesului de comunicare;

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Storming
  • Norming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Olympic Village

Cauti o activitate de echipa care sa simuleze procesul de comunicare dintr-o organizatie cu bariere de perceptie si resurse limitate de timp? Olympic Village este alegerea potrivita pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Am intrebat 100 de colegi

În cadrul programului de entertainment 'Am întrebat 100 de colegi',vom explora și valoriza diversitatea de perspective și experiențe din echipa noastră.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Midnight murder

Intră într-o călătorie în timp, în anii 2000, cu un concept de entertainment de seară sub forma unui murder mistery, unde fiecare participant își asumă un rol pentru a intra în poveste și descoperi criminalul.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olympics 2024

Experimentează un program de teambuilding captivant și motivant, începând cu consolidarea identității echipei, continuând cu desemnarea colegilor pentru diversele sporturi și încheind cu o ceremonie de premiere.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Retro: Escape Room

Experimentează RETRO – Escape Room și călătorește în timpul anilor '90 și 2000 alături de echipa ta, rezolvând puzzle-uri și provocări specifice erei pentru a descifra indicii care te vor ghida înapoi în prezent.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Men in Black: Escape Room

În Men in Black: Escape Room, echipa ta este chemată să salveze lumea! Alătură-te organizației secrete MIB într-o misiune de protejare a Terrei de o amenințare extraterestră.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.