Escape from Alcatraz

Programe creative

15+
12 ore
Ridicată
Natură

Descrierea conceptului

Programul simuleaza evadarea dintr-o inchisoare de maxima siguranta cu obstacole peste care trebuie sa treaca fiecare echipa. Dinamica acestui program da posibilitatea participantilor de a depasi impreuna diferite probe si de a gasi solutiile pentru rezolvarea taskurilor de echipa.

Prin probele incluse, participantii vor fi stimulati sa lucreze impreuna, sa se coordoneze si sa gaseasca solutii viabile pentru a depasi obstacolele intalnite. Interesul echipei va fi pe primul plan: niciun membru nu trebuie sa ramana in urma, altfel intreaga echipa va fi descalificata. Scopul comun este de a evada in formula completa, iar evadarea tuturor va depinde de parcursul si deciziile fiecarei echipe in parte.

De-a lungul circuitului, echipele vor avea de trecut prin probe de park adventure, de la tiroliana, pana la pendul sau rapel, dar si prin probe logice si vor trebui sa ia decizii de moment care le vor influenta traseul. Scopul comun este de a evada din inchisoare in formula completa.

Accepta provocarea si demonstreaza cat de rapida poate fi echipa ta!

Nr. participanți

15+

Durată

12 ore

Dificultate

Ridicată

Locație

Natură

Mai multe detalii

Obiective

  • Stimularea interactiunii intr-un mediu informal;
  • Imbunatatirea comunicarii si colaborarii;
  • Observarea organizarii in interiorul echipei;
  • Omogenizarea si consolidarea echipei;
  • Depasirea propriilor limite.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Forming
  • Storming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine is fine

Ne rasfatam printr-o activitate relaxanta, desfasurata impreuna cu intreaga echipa care ne ofera cadrul propice de a ne cunoaste mai bine si de a ne pune in valoare talentele si creativitatea!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine Hunt

Paseste pe taramuri vechi si imbina provocarile unui treasure hunt cu galeriile vinicole subterane. Descopera tehnici de degustare prin analiza senzoriala a vinului si profita de spatiile ascunse ale taramului apropiat!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.