Escape from Alcatraz

1. Concept aventură

15+
1 zi
3. Ridicată
Munte

Descrierea conceptului

Programul simuleaza evadarea dintr-o inchisoare de maxima siguranta cu obstacole peste care trebuie sa treaca fiecare echipa. Dinamica acestui program da posibilitatea participantilor de a depasi impreuna diferite probe si de a gasi solutiile pentru rezolvarea taskurilor de echipa.

Prin probele incluse, participantii vor fi stimulati sa lucreze impreuna, sa se coordoneze si sa gaseasca solutii viabile pentru a depasi obstacolele intalnite. Interesul echipei va fi pe primul plan: niciun membru nu trebuie sa ramana in urma, altfel intreaga echipa va fi descalificata. Scopul comun este de a evada in formula completa, iar evadarea tuturor va depinde de parcursul si deciziile fiecarei echipe in parte.

De-a lungul circuitului, echipele vor avea de trecut prin probe de park adventure, de la tiroliana, pana la pendul sau rapel, dar si prin probe logice si vor trebui sa ia decizii de moment care le vor influenta traseul. Scopul comun este de a evada din inchisoare in formula completa.

Accepta provocarea si demonstreaza cat de rapida poate fi echipa ta!

Nr. participanți

15+

Durată

1 zi

Dificultate

3. Ridicată

Locație

Munte

Mai multe detalii

Obiective

  • Stimularea interactiunii intr-un mediu informal;
  • Imbunatatirea comunicarii si colaborarii;
  • Observarea organizarii in interiorul echipei;
  • Omogenizarea si consolidarea echipei;
  • Depasirea propriilor limite.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Forming
  • Storming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Olympic Village

Cauti o activitate de echipa care sa simuleze procesul de comunicare dintr-o organizatie cu bariere de perceptie si resurse limitate de timp? Olympic Village este alegerea potrivita pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Am intrebat 100 de colegi

În cadrul programului de entertainment 'Am întrebat 100 de colegi',vom explora și valoriza diversitatea de perspective și experiențe din echipa noastră.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Midnight murder

Intră într-o călătorie în timp, în anii 2000, cu un concept de entertainment de seară sub forma unui murder mistery, unde fiecare participant își asumă un rol pentru a intra în poveste și descoperi criminalul.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olympics 2024

Experimentează un program de teambuilding captivant și motivant, începând cu consolidarea identității echipei, continuând cu desemnarea colegilor pentru diversele sporturi și încheind cu o ceremonie de premiere.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Retro: Escape Room

Experimentează RETRO – Escape Room și călătorește în timpul anilor '90 și 2000 alături de echipa ta, rezolvând puzzle-uri și provocări specifice erei pentru a descifra indicii care te vor ghida înapoi în prezent.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Men in Black: Escape Room

În Men in Black: Escape Room, echipa ta este chemată să salveze lumea! Alătură-te organizației secrete MIB într-o misiune de protejare a Terrei de o amenințare extraterestră.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.