Escape from Alcatraz

Escape from Alcatraz

Concept aventură

15+
1 zi
3. Ridicată
Munte

Descrierea conceptului

Programul simuleaza evadarea dintr-o inchisoare de maxima siguranta cu obstacole peste care trebuie sa treaca fiecare echipa. Dinamica acestui program da posibilitatea participantilor de a depasi impreuna diferite probe si de a gasi solutiile pentru rezolvarea taskurilor de echipa.

Prin probele incluse, participantii vor fi stimulati sa lucreze impreuna, sa se coordoneze si sa gaseasca solutii viabile pentru a depasi obstacolele intalnite. Interesul echipei va fi pe primul plan: niciun membru nu trebuie sa ramana in urma, altfel intreaga echipa va fi descalificata. Scopul comun este de a evada in formula completa, iar evadarea tuturor va depinde de parcursul si deciziile fiecarei echipe in parte.

De-a lungul circuitului, echipele vor avea de trecut prin probe de park adventure, de la tiroliana, pana la pendul sau rapel, dar si prin probe logice si vor trebui sa ia decizii de moment care le vor influenta traseul. Scopul comun este de a evada din inchisoare in formula completa.

Accepta provocarea si demonstreaza cat de rapida poate fi echipa ta!

Nr. participanți

15+

Durată

1 zi

Dificultate

3. Ridicată

Locație

Munte

Mai multe detalii

Obiective

  • Stimularea interactiunii intr-un mediu informal;
  • Imbunatatirea comunicarii si colaborarii;
  • Observarea organizarii in interiorul echipei;
  • Omogenizarea si consolidarea echipei;
  • Depasirea propriilor limite.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Forming
  • Storming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Robot Battle

Provoacă-ți echipa la o lecție hands on despre robotică, cu ajutorul căreia să descopere magia din spatele construcției de roboței. Descoperă importanța colaborării inter-disciplinare și cross-funcționale.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Turbo Sprint

Pornește într-o experiență captivantă de team building cu Turbo Sprint, un concept ce combină creativitatea cu abilitățile mecanice, într-o cursă accelerată presărată cu momente palpitante și distractive.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Trekking

O zi de trekking îți ajută colegii să se concentreze mai bine și să reducă stresul. În plus, este un prilej minunat de a împărtăși experiențe și de a consolida relații, în contexte diferite de cele de la birou.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Scottish Challenge

Vrei să ai parte de un team building dinamic, inspirat din cultura unei comunități care știe cum să îmbine reziliența cu distracția Scottish Challenge este aici pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Inflatable Fun

Un program de teambuilding pentru conectare și discrație alături de colegi - bărci, saltele și alte gonflabile vă provoacă la competiții de distracție în apă și pe plajă.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Speologie

Descoperă fascinanta lume a speologiei! Speleologia nu este doar o activitate extrem de captivantă, ci și o oportunitate excelentă pentru un program de team building memorabil.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem