Car Redesign

Programe creative

20+
1/2 zi
Scazută

Descrierea conceptului

Priveste design-ul unei masini ca pe o provocare de a gandi creativ si reimagina toate partile acesteia in functie de un public tinta. Acum ai ocazia sa creezi o noua masina impreuna cu echipa ta.Sarcina fiecarei echipe de lucru va fi sa regandeasca toate piesele principale ale unei masini – de la volan sau oglinda retovizoare pana la capota si teava de esapament. Provocarea este cu atat mai mare in momentul in care fiecarei echipe ii este atribuit un public tinta caruia i se adreseaza masina. Un brainstorming amuzant cu siguranta va genera cele mai inventive abordari, echipele fiind responsabile de a decide intern ce solutii implementeaza.Odata ce planul este facut, fiecare grupa isi va imparti sarcinile pentru a reprezenta vizual noul prototip de masina. Participantii vor avea la dispozitie un kit de materiale cu care pot reprezenta, detalia si, in unele cazuri, elimina parti vitale ale masinii, conform viziunii lor.Creativitatea si deciziile consensuale sunt punctele centrale ale activitatii, iar produsul in cauza le va da ocazia tuturor (tehnici sau nu) sa propuna solutii interesante.La finalul programului Car Redesign se va realiza o expozitie a tuturor prototipurilor iar cele mai bune abordari vor fi premiate. Fiecare participant va avea la dispozitie un vot pe care il va acorda oricarei masini cu exceptia celei la care a contribuit.

Nr. participanți

20+

Durată

1/2 zi

Dificultate

Scazută

Locație

Mai multe detalii

Obiective

  • Stimularea creativitatii;
  • Incurajarea lucrului in echipa pentru atingerea unui obiectiv comun;
  • Crearea unui cadru informal;
  • Simularea procesului de impartire a sarcinilor;

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Storming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine is fine

Ne rasfatam printr-o activitate relaxanta, desfasurata impreuna cu intreaga echipa care ne ofera cadrul propice de a ne cunoaste mai bine si de a ne pune in valoare talentele si creativitatea!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine Hunt

Paseste pe taramuri vechi si imbina provocarile unui treasure hunt cu galeriile vinicole subterane. Descopera tehnici de degustare prin analiza senzoriala a vinului si profita de spatiile ascunse ale taramului apropiat!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.