Bridge the Virtual gap

Bridge the Virtual gap

Concept colaborare

10+
1-2 ore
1. Scazută
Online

Descrierea conceptului

Stim ca uneori e dificil sa ramai la fel de motivat si conectat cu echipa din care faci parte atunci cand lucrezi mai multe zile de acasa.

Vrem sa contribuim la o mai buna relationare in echipa si de aceea iti propunem un set de 3 mini-activitati pe care sa le desfasuram impreuna cu echipa ta.

Prin intermediul unui video call impreuna cu intreaga echipa vom parcurge cateva exercitii de creativitate, cunoastere, cat si comunicare.

Pe de o parte, participantii vor avea de povestitâ cu un personaj strain care nu cunoaste bine limba romana si caruia vor trebui sa ii explice ce reprezinta anumite imagini sau simboluri.

Pe de alta parte, vom crea impreuna bucket list-uri si mind mapps numai bune sa stimuleze creativitatea si ingeniozitatea echipei tale.

Nr. participanți

10+

Durată

1-2 ore

Dificultate

1. Scazută

Locație

Online

Mai multe detalii

Obiective

  • Stimularea interactiunii intre colegi in contextul work from home;
  • Consolidarea culturii organizationale;
  • Stimularea comunicarii, chiar si de la distanta;
  • Relaxare si buna dispozitie;

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Forming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Robot Battle

Provoacă-ți echipa la o lecție hands on despre robotică, cu ajutorul căreia să descopere magia din spatele construcției de roboței. Descoperă importanța colaborării inter-disciplinare și cross-funcționale.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Turbo Sprint

Pornește într-o experiență captivantă de team building cu Turbo Sprint, un concept ce combină creativitatea cu abilitățile mecanice, într-o cursă accelerată presărată cu momente palpitante și distractive.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Trekking

O zi de trekking îți ajută colegii să se concentreze mai bine și să reducă stresul. În plus, este un prilej minunat de a împărtăși experiențe și de a consolida relații, în contexte diferite de cele de la birou.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Scottish Challenge

Vrei să ai parte de un team building dinamic, inspirat din cultura unei comunități care știe cum să îmbine reziliența cu distracția Scottish Challenge este aici pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Inflatable Fun

Un program de teambuilding pentru conectare și discrație alături de colegi - bărci, saltele și alte gonflabile vă provoacă la competiții de distracție în apă și pe plajă.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Speologie

Descoperă fascinanta lume a speologiei! Speleologia nu este doar o activitate extrem de captivantă, ci și o oportunitate excelentă pentru un program de team building memorabil.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem