Bridge the Virtual gap

Programe de cooperare

Programe digitale

10+
2 ore
Scazută
Online

Descrierea conceptului

Stim ca uneori e dificil sa ramai la fel de motivat si conectat cu echipa din care faci parte atunci cand lucrezi mai multe zile de acasa.

Vrem sa contribuim la o mai buna relationare in echipa si de aceea iti propunem un set de 3 mini-activitati pe care sa le desfasuram impreuna cu echipa ta.

Prin intermediul unui video call impreuna cu intreaga echipa vom parcurge cateva exercitii de creativitate, cunoastere, cat si comunicare.

Pe de o parte, participantii vor avea de povestitâ cu un personaj strain care nu cunoaste bine limba romana si caruia vor trebui sa ii explice ce reprezinta anumite imagini sau simboluri.

Pe de alta parte, vom crea impreuna bucket list-uri si mind mapps numai bune sa stimuleze creativitatea si ingeniozitatea echipei tale.

Nr. participanți

10+

Durată

2 ore

Dificultate

Scazută

Locație

Online

Mai multe detalii

Obiective

  • Stimularea interactiunii intre colegi in contextul work from home;
  • Consolidarea culturii organizationale;
  • Stimularea comunicarii, chiar si de la distanta;
  • Relaxare si buna dispozitie;

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Forming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine is fine

Ne rasfatam printr-o activitate relaxanta, desfasurata impreuna cu intreaga echipa care ne ofera cadrul propice de a ne cunoaste mai bine si de a ne pune in valoare talentele si creativitatea!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine Hunt

Paseste pe taramuri vechi si imbina provocarile unui treasure hunt cu galeriile vinicole subterane. Descopera tehnici de degustare prin analiza senzoriala a vinului si profita de spatiile ascunse ale taramului apropiat!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.