Biohazard

Programe competitive

15+
1/2 zi
Scazuta - Medie
Deltă
Natură
Mare
Munte

Descrierea conceptului

Planeta este amenintata de infectarea cu un virus letal, iar participantii la acest program sunt singurii supravietuitori care pot aduce salvarea. Echipele vor infrunta distorsionarea simturilor sau reactii chimice.Programul plaseaza participantii intr-un cadru apocaliptic in care, dupa cel de-al III-lea razboi mondial, Pamantul a suferit transformari ale ecosistemului si este contaminat radioactiv. Oamenii stau adapostiti in baze anti-atomice si pentru a aduna resurse acestia trebuie sa se expuna mediului nociv. Tocmai de aceea, utilizarea eficienta a timpului este esentiala in fiecare operatiune.Participantii vor fi implicati in procesul de colectare a resurselor reprezentat de o serie de ateliereoriginale ce le vor testa abilitatile de comunicaresicolaborare in cadrulechipei precum si abilitatea de a gestiona cu successituatiinoi.Are you ready for this?

Nr. participanți

15+

Durată

1/2 zi

Dificultate

Scazuta - Medie

Locație

Deltă

Natură

Mare

Munte

Mai multe detalii

Obiective

  • Consolidarea si omogenizarea echipei;
  • Dezvoltarea adaptabilitatii si a capacitatii de a gestiona cu succes situatii noi;
  • Sublinierea importantei utilizarii eficiente a timpului;
  • Stimularea colaborarii si comunicarii in vederea atingerii unui scop comun.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Storming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine is fine

Ne rasfatam printr-o activitate relaxanta, desfasurata impreuna cu intreaga echipa care ne ofera cadrul propice de a ne cunoaste mai bine si de a ne pune in valoare talentele si creativitatea!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine Hunt

Paseste pe taramuri vechi si imbina provocarile unui treasure hunt cu galeriile vinicole subterane. Descopera tehnici de degustare prin analiza senzoriala a vinului si profita de spatiile ascunse ale taramului apropiat!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.