Bike Race

Programe competitive

15+
1/2 zi
Medie
Natură
Munte

Descrierea conceptului

Miscarea este o conditie esentiala pentru un stil de viata sanatos, iar odata combinata cu iesirile in natura, devine reteta perfecta pentru un eveniment de teambuilding energizant. Echipa Ecoxtrem va propune sa evadati din rutina cotidiana de birou, antrenandu-va intr-o cursa inedita de mountain biking, in padurea Cernica.Participantii vor descoperi si admira frumosul peisaj din zona, pedaland pe un traseu de aproximativ 10-20 km.Nu trebuie sa va faceti griji pentru nici un aspect logistic, ne-am gandit la toate detaliile. Echipa Ecoxtrem va pune la dispozitie toate elementele pentru a intra intr-o atmosfera veritabila de concurs sportiv: MC pentru eveniment, harta a traseului, marcarea traseului, biciclete, casca de protectie, tricouri personalizate, numere de concurs.La finalul traseului, intr-o ceremonie de premiere organizata outdoor, castigatorii vor primi medalii personalizate care sa le aminteasca de frumoasa experienta Bike Race.Sa-i dam pedala!

Nr. participanți

15+

Durată

1/2 zi

Dificultate

Medie

Locație

Natură

Munte

Mai multe detalii

Obiective

  • Realizarea unei activitati relaxante, in aer liber;
  • Iesirea din rutina de birou;
  • Punerea in valoare a pasiunilor angajatilor;
  • O mai buna cunoastere a colegilor;

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Norming
  • Performing

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine is fine

Ne rasfatam printr-o activitate relaxanta, desfasurata impreuna cu intreaga echipa care ne ofera cadrul propice de a ne cunoaste mai bine si de a ne pune in valoare talentele si creativitatea!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine Hunt

Paseste pe taramuri vechi si imbina provocarile unui treasure hunt cu galeriile vinicole subterane. Descopera tehnici de degustare prin analiza senzoriala a vinului si profita de spatiile ascunse ale taramului apropiat!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.