Bike Race

Bike Race

Concept competitiv

15+
1/2 zi
2. Medie
Munte

Descrierea conceptului

Miscarea este o conditie esentiala pentru un stil de viata sanatos, iar odata combinata cu iesirile in natura, devine reteta perfecta pentru un eveniment de teambuilding energizant. Echipa Ecoxtrem va propune sa evadati din rutina cotidiana de birou, antrenandu-va intr-o cursa inedita de mountain biking, in padurea Cernica. Participantii vor descoperi si admira frumosul peisaj din zona, pedaland pe un traseu de aproximativ 10-20 km. Nu trebuie sa va faceti griji pentru nici un aspect logistic, ne-am gandit la toate detaliile. Echipa Ecoxtrem va pune la dispozitie toate elementele pentru a intra intr-o atmosfera veritabila de concurs sportiv:  MC pentru eveniment, harta a traseului, marcarea traseului, biciclete, casca de protectie, tricouri personalizate, numere de concurs. La finalul traseului, intr-o ceremonie de premiere organizata outdoor, castigatorii vor primi medalii personalizate care sa le aminteasca de  frumoasa experienta Bike Race.

Sa-i dam pedala!

Nr. participanți

15+

Durată

1/2 zi

Dificultate

2. Medie

Locație

Munte

Mai multe detalii

Obiective

  • Realizarea unei activitati relaxante, in aer liber;
  • Iesirea din rutina de birou;
  • Punerea in valoare a pasiunilor angajatilor;
  • O mai buna cunoastere a colegilor;

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Norming
  • Performing

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Robot Battle

Provoacă-ți echipa la o lecție hands on despre robotică, cu ajutorul căreia să descopere magia din spatele construcției de roboței. Descoperă importanța colaborării inter-disciplinare și cross-funcționale.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Turbo Sprint

Pornește într-o experiență captivantă de team building cu Turbo Sprint, un concept ce combină creativitatea cu abilitățile mecanice, într-o cursă accelerată presărată cu momente palpitante și distractive.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Trekking

O zi de trekking îți ajută colegii să se concentreze mai bine și să reducă stresul. În plus, este un prilej minunat de a împărtăși experiențe și de a consolida relații, în contexte diferite de cele de la birou.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Scottish Challenge

Vrei să ai parte de un team building dinamic, inspirat din cultura unei comunități care știe cum să îmbine reziliența cu distracția Scottish Challenge este aici pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Inflatable Fun

Un program de teambuilding pentru conectare și discrație alături de colegi - bărci, saltele și alte gonflabile vă provoacă la competiții de distracție în apă și pe plajă.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Speologie

Descoperă fascinanta lume a speologiei! Speleologia nu este doar o activitate extrem de captivantă, ci și o oportunitate excelentă pentru un program de team building memorabil.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem