Bet on Your Team

Programe competitive

Programe digitale

10+
2 ore
3 ore
1/2 zi
Scazuta - Medie
Online

Descrierea conceptului

“Bet on Your Team” antreneaza participantii intr-o competitie ce le pune la incercare capacitatea de a dezvolta strategii pe termen lung, de a se adapta si de a reactiona in fata unor noi provocari.Programul subliniaza importanta existentei unui lider de echipa formal care sa coordoneze si sa faciliteze cunoasterea abilitatilor si atuurilor fiecarui membru al echipei, dar si descoperirea lucrurilor noi, atat despre ei, cat si despre ceilalti colegi, pentru a elabora impreuna o strategie castigatoare. De asemenea, cu ajutorul provocarilor, participantii vor intelege ca fiecare dintre ei poate sa devina lider intr-o provocare sau intr-una dintre categorii, avand in vedere diversitatea provocarilor la care vor fi supusi, situatiilor la care vor fi nevoiti sa raspunda cu optimism si incredere in propriile forte.Impartiti in echipe, participantii vor primii o serie de provocari pe 3 categorii. Fiecare categorie va avea provocari de echipa diferite. Dupa ce studiaza atent despre ce fel de provocari este vorba, cat si ce tipuri de abilitati si caracteristici de leadership au nevoie pentru a parcurge cu success probele, participantii sunt invitati sa isi stabileasca o strategie astfel incat sa decida care sunt probele la care considera ca ar avea cele mai mari sanse de castig, avand in vedere abilitatile fiecarui membru al echipei.La finalul programului, discutia de debriefing va scoate in evidenta importanta colaborarii pentru a atinge obiective comune, dezvoltatrea unor solutii creative si durabile pentru a parcurge cu succes noi provocari, capacitatea de adaptare la situatii noi, cat si capacitatea de a lua deciziile potrivite intr-un timp cat mai scurt.“Bet on Your Team” este combinatia perfecta dintre activitati distractive si relaxante de echipa si elaborarea unei strategii avand ca si o baza atuurile echipelor.

Nr. participanți

10+

Durată

2 ore

3 ore

1/2 zi

Dificultate

Scazuta - Medie

Locație

Online

Mai multe detalii

Obiective

  • Stimularea comunicarii si colaborarii
  • Folosirea constructiva a competitiei in cadrul echipei;
  • Flexibilitate in fata unor situatii noi;
  • Dezvoltarea de strategii si testarea acestora.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Storming
  • Norming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine is fine

Ne rasfatam printr-o activitate relaxanta, desfasurata impreuna cu intreaga echipa care ne ofera cadrul propice de a ne cunoaste mai bine si de a ne pune in valoare talentele si creativitatea!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine Hunt

Paseste pe taramuri vechi si imbina provocarile unui treasure hunt cu galeriile vinicole subterane. Descopera tehnici de degustare prin analiza senzoriala a vinului si profita de spatiile ascunse ale taramului apropiat!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.