Bet on Your Team

Bet on Your Team

Concept competitiv

10+
1/2 zi
2. Medie
Deltă
Lângă București
Mare
Munte
Urban

Descrierea conceptului

Bet on Your Team antreneaza participantii intr-o competitie ce le pune la incercare capacitatea de a dezvolta strategii pe termen lung, de a se adapta si de a reactiona in fata unor noi provocari. Programul subliniaza importanta existentei unui lider de echipa formal care sa coordoneze si sa faciliteze cunoasterea abilitatilor si atuurilor fiecarui membru al echipei, dar si descoperirea lucrurilor noi, atat despre ei, cat si despre ceilalti colegi, pentru a elabora impreuna o strategie castigatoare. De asemenea, cu ajutorul provocarilor, participantii vor intelege ca fiecare dintre ei poate sa devina lider intr-o provocare sau intr-una dintre categorii, avand in vedere diversitatea provocarilor la care vor fi supusi, situatiilor la care vor fi nevoiti sa raspunda cu optimism si incredere in propriile forte. Impartiti in echipe, participantii vor primii o serie de provocari pe 3 categorii. Fiecare categorie va avea provocari de echipa diferite. Dupa ce studiaza atent despre ce fel de provocari este vorba, cat si ce tipuri de abilitati si caracteristici de leadership au nevoie pentru a parcurge cu success probele, participantii sunt invitati sa isi stabileasca o strategie astfel incat sa decida care sunt probele la care considera ca ar avea cele mai mari sanse de castig, avand in vedere abilitatile fiecarui membru al echipei. La finalul programului, discutia de debriefing va scoate in evidenta importanta colaborarii pentru a atinge obiective comune, dezvoltatrea unor solutii creative si durabile pentru a parcurge cu succes noi provocari, capacitatea de adaptare la situatii noi, cat si capacitatea de a lua deciziile potrivite intr-un timp cat mai scurt. Bet on Your Team este combinatia perfecta dintre activitati distractive si relaxante de echipa si elaborarea unei strategii avand ca si o baza atuurile echipelor.

Nr. participanți

10+

Durată

1/2 zi

Dificultate

2. Medie

Locație

Deltă

Lângă București

Mare

Munte

Urban

Mai multe detalii

Obiective

  • Stimularea comunicarii si colaborarii
  • Folosirea constructiva a competitiei in cadrul echipei;
  • Flexibilitate in fata unor situatii noi;
  • Dezvoltarea de strategii si testarea acestora.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Storming
  • Norming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Robot Battle

Provoacă-ți echipa la o lecție hands on despre robotică, cu ajutorul căreia să descopere magia din spatele construcției de roboței. Descoperă importanța colaborării inter-disciplinare și cross-funcționale.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Turbo Sprint

Pornește într-o experiență captivantă de team building cu Turbo Sprint, un concept ce combină creativitatea cu abilitățile mecanice, într-o cursă accelerată presărată cu momente palpitante și distractive.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Trekking

O zi de trekking îți ajută colegii să se concentreze mai bine și să reducă stresul. În plus, este un prilej minunat de a împărtăși experiențe și de a consolida relații, în contexte diferite de cele de la birou.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Scottish Challenge

Vrei să ai parte de un team building dinamic, inspirat din cultura unei comunități care știe cum să îmbine reziliența cu distracția Scottish Challenge este aici pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Inflatable Fun

Un program de teambuilding pentru conectare și discrație alături de colegi - bărci, saltele și alte gonflabile vă provoacă la competiții de distracție în apă și pe plajă.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Speologie

Descoperă fascinanta lume a speologiei! Speleologia nu este doar o activitate extrem de captivantă, ci și o oportunitate excelentă pentru un program de team building memorabil.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem