Become a savior

Become a savior

Concept colaborare

20+
1/2 zi
2. Medie
Urban
Munte
Lângă București
Deltă
Mare

Descrierea conceptului

Ecoxtrem impreuna cu Asociatia Societatea de Salvare Bucuresti, lanseaza un program eficient si dinamic de invatare si perfectionare a tehnicilor de prim-ajutor in situatii de urgenta.  Lectiile sunt imbinate cu probe reale realizate sub forma unor simulari in care participantii aplica tehnicile invatate anterior.

Conceptul "Become a savior" pleaca de la premisa ca viata unei persoane accidentate depinde, intr-o mare masura, de momentul acordarii primului ajutor si de priceperea celui care intervine primul la locul accidentului. Astfel, in prima parte a programului vom invata cele mai importante lectii, parte din cursul BLS (Basic Life Support): managementul cailor aeriene, verificarea respiratiei si a circulatiei, tehnici de resuscitare, manevra Heimlich, controlul hemoragiilor externe, tratamentul primar al plagilor, imobilizarea fracturilor, mobilizarea si transportul victimelor.

In a doua parte a programului, vom testa informatiile acumulate printr-o serie de probe practice asistate de trainerii acreditati ai echipei noastre. Atelierele sunt construite sub forma unui treasure hunt in care participantii au de cautat si de localizat alertele de salvare. Fiind pusi in fata unor situatii reale de criza, ei sunt nevoiti sa ia cele mai bune decizii sub presiunea timpului. La finalul acestui program, participantii pot beneficia de acordarea certificatului si legitimatiei care atesta participarea la cursul de instruire in acordarea Primului Ajutor de Baza.

Acest concept este unic in Romania si are ca scop schimbarea de comportamente, cresterea nivelului de responsabilitate al participantilor si dezvoltarea increderii in sine.

Nr. participanți

20+

Durată

1/2 zi

Dificultate

2. Medie

Locație

Urban

Munte

Lângă București

Deltă

Mare

Mai multe detalii

Obiective

  • Intelegerea si constientizarea importantei masurilor de prim ajutor;
  • Evaluarea si perfectionarea tehnicilor de prim ajutor;
  • Managementul situatiilor de criza;
  • Imbunatarirea procesului de luare a deciziilor;

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Norming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Robot Battle

Provoacă-ți echipa la o lecție hands on despre robotică, cu ajutorul căreia să descopere magia din spatele construcției de roboței. Descoperă importanța colaborării inter-disciplinare și cross-funcționale.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Turbo Sprint

Pornește într-o experiență captivantă de team building cu Turbo Sprint, un concept ce combină creativitatea cu abilitățile mecanice, într-o cursă accelerată presărată cu momente palpitante și distractive.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Trekking

O zi de trekking îți ajută colegii să se concentreze mai bine și să reducă stresul. În plus, este un prilej minunat de a împărtăși experiențe și de a consolida relații, în contexte diferite de cele de la birou.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Scottish Challenge

Vrei să ai parte de un team building dinamic, inspirat din cultura unei comunități care știe cum să îmbine reziliența cu distracția Scottish Challenge este aici pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Inflatable Fun

Un program de teambuilding pentru conectare și discrație alături de colegi - bărci, saltele și alte gonflabile vă provoacă la competiții de distracție în apă și pe plajă.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Speologie

Descoperă fascinanta lume a speologiei! Speleologia nu este doar o activitate extrem de captivantă, ci și o oportunitate excelentă pentru un program de team building memorabil.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem