Become a savior

Programe CSR

Programe de cooperare

20+
1 sau 1/2 zi
Medie
Natură
Oraș
Munte
Lângă București

Descrierea conceptului

Ecoxtrem impreuna cu Asociatia Societatea de Salvare Bucuresti, lanseaza un program eficient si dinamic de invatare si perfectionare a tehnicilor de prim-ajutor in situatii de urgenta.  Lectiile sunt imbinate cu probe reale realizate sub forma unor simulari in care participantii aplica tehnicile invatate anterior.

Conceptul "Become a savior" pleaca de la premisa ca viata unei persoane accidentate depinde, intr-o mare masura, de momentul acordarii primului ajutor si de priceperea celui care intervine primul la locul accidentului.Astfel, in prima parte a programului vom invata cele mai importante lectii, parte din cursul BLS (Basic Life Support): managementul cailor aeriene, verificarea respiratiei si a circulatiei, tehnici de resuscitare, manevra Heimlich, controlul hemoragiilor externe, tratamentul primar al plagilor, imobilizarea fracturilor, mobilizarea si transportul victimelor.

In a doua parte a programului, vom testa informatiile acumulate printr-o serie de probe practice asistate de trainerii acreditati ai echipei noastre. Atelierele sunt construite sub forma unui treasure hunt in care participantii au de cautat si de localizat alertele de salvare. Fiind pusi in fata unor situatii reale de criza, ei sunt nevoiti sa ia cele mai bune decizii sub presiunea timpului.La finalul acestui program, participantii pot beneficia de acordarea certificatului si legitimatiei care atesta participarea la cursul de instruire in acordarea Primului Ajutor de Baza.

Acest concept este unic in Romania si are ca scop schimbarea de comportamente, cresterea nivelului de responsabilitate al participantilor si dezvoltarea increderii in sine.

Nr. participanți

20+

Durată

1 sau 1/2 zi

Dificultate

Medie

Locație

Natură

Oraș

Munte

Lângă București

Mai multe detalii

Obiective

  • Intelegerea si constientizarea importantei masurilor de prim ajutor;
  • Evaluarea si perfectionarea tehnicilor de prim ajutor;
  • Managementul situatiilor de criza;
  • Imbunatarirea procesului de luare a deciziilor;

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Norming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine is fine

Ne rasfatam printr-o activitate relaxanta, desfasurata impreuna cu intreaga echipa care ne ofera cadrul propice de a ne cunoaste mai bine si de a ne pune in valoare talentele si creativitatea!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine Hunt

Paseste pe taramuri vechi si imbina provocarile unui treasure hunt cu galeriile vinicole subterane. Descopera tehnici de degustare prin analiza senzoriala a vinului si profita de spatiile ascunse ale taramului apropiat!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.