Asterix si Obelix

Asterix si Obelix

Concept competitiv

15+
1 zi
2. Medie
Deltă
Mare
Munte
Lângă București

Descrierea conceptului

Fie ca te afli intr-o legiune romana, fie ca apartii unui trib galic, scopul tau pentru aceasta zi este obtinerea ingredientelor pentru potiunea magica. Aceasta iti va aduce resurse suplimentare pentru marea confruntare dintre cele doua puternice popoare. O impresionanta lupta in care trebuie sa dati dovada de indemanare si curaj, precum si de spirit de echipa pentru a obtine ingredientele si formula magica.In timp de pace, liderii legiunilor si cei ai triburilor pot chiar sa isi negocieze resursele. Vom incheia ziua cu un armistitiu, pecetluit cu un ospat romano-galic pe cinste. Ziua va fi impartita in doua parti centrale, prima fiind reprezentata de o serie de activitati dinamice in care echipele vor printr-o serie de probe, iar a doua fiind reprezentata de un concurs de construit catapulte specifice acestei tematici. Programul stimuleaza creativitatea participantilor, iar comunicarea si formarea unei strategii eficiente pentru rezolvarea probelor reprezinta elementele de baza ale oricarei echipe.

Discover the MAGIC POTION!

Nr. participanți

15+

Durată

1 zi

Dificultate

2. Medie

Locație

Deltă

Mare

Munte

Lângă București

Mai multe detalii

Obiective

  • Lucrul in echipa si atribuirea sarcinilor specifice;
  • Definirea unei strategii pentru atingerea unui obiectiv comun;
  • Stimularea creativitatii;
  • Utilizarea eficienta a resurselor.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Forming
  • Norming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Robot Battle

Provoacă-ți echipa la o lecție hands on despre robotică, cu ajutorul căreia să descopere magia din spatele construcției de roboței. Descoperă importanța colaborării inter-disciplinare și cross-funcționale.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Turbo Sprint

Pornește într-o experiență captivantă de team building cu Turbo Sprint, un concept ce combină creativitatea cu abilitățile mecanice, într-o cursă accelerată presărată cu momente palpitante și distractive.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Trekking

O zi de trekking îți ajută colegii să se concentreze mai bine și să reducă stresul. În plus, este un prilej minunat de a împărtăși experiențe și de a consolida relații, în contexte diferite de cele de la birou.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Scottish Challenge

Vrei să ai parte de un team building dinamic, inspirat din cultura unei comunități care știe cum să îmbine reziliența cu distracția Scottish Challenge este aici pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Inflatable Fun

Un program de teambuilding pentru conectare și discrație alături de colegi - bărci, saltele și alte gonflabile vă provoacă la competiții de distracție în apă și pe plajă.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Speologie

Descoperă fascinanta lume a speologiei! Speleologia nu este doar o activitate extrem de captivantă, ci și o oportunitate excelentă pentru un program de team building memorabil.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem