Asterix si Obelix

Programe competitive

15+
1 zi
Medie
Deltă
Natură
Mare
Munte

Descrierea conceptului

Fie ca te afli intr-o legiune romana, fie ca apartii unui trib galic, scopul tau pentru aceasta zi este obtinerea ingredientelor pentru potiunea magica. Aceasta iti va aduce resurse suplimentare pentru marea confruntare dintre cele doua puternice popoare. O impresionanta lupta in care trebuie sa dati dovada de indemanare si curaj, precum si de spirit de echipa pentru a obtine ingredientele si formula magica.In timp de pace, liderii legiunilor si cei ai triburilor pot chiar sa isi negocieze resursele. Vom incheia ziua cu un armistitiu, pecetluit cu un ospat romano-galic pe cinste.Ziua va fi impartita in doua parti centrale, prima fiind reprezentata de o serie de activitati dinamice in care echipele vor printr-o serie de probe, iar a doua fiind reprezentata de un concurs de construit catapulte specifice acestei tematici.Programul stimuleaza creativitatea participantilor, iar comunicarea si formarea unei strategii eficiente pentru rezolvarea probelor reprezinta elementele de baza ale oricarei echipe.Discover the MAGIC POTION!

Nr. participanți

15+

Durată

1 zi

Dificultate

Medie

Locație

Deltă

Natură

Mare

Munte

Mai multe detalii

Obiective

  • Lucrul in echipa si atribuirea sarcinilor specifice;
  • Definirea unei strategii pentru atingerea unui obiectiv comun;
  • Stimularea creativitatii;
  • Utilizarea eficienta a resurselor.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Forming
  • Norming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine is fine

Ne rasfatam printr-o activitate relaxanta, desfasurata impreuna cu intreaga echipa care ne ofera cadrul propice de a ne cunoaste mai bine si de a ne pune in valoare talentele si creativitatea!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine Hunt

Paseste pe taramuri vechi si imbina provocarile unui treasure hunt cu galeriile vinicole subterane. Descopera tehnici de degustare prin analiza senzoriala a vinului si profita de spatiile ascunse ale taramului apropiat!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.