Arctic Survival

Programe competitive

Programe creative

Programe digitale

10+
2 ore
Scazută
Scazuta - Medie
Medie
Online

Descrierea conceptului

Testați-vă instinctele virtuale de supraviețuire într-o cursă contra timpului. Colaborați cu echipa dvs. pentru a descifra codul, pentru a vă găsi locația și pentru a finaliza misiunea de salvare!

La jumătatea unei expediții arctice, echipa dvs. a fost separată de ghidul vostru de drumeții. Odată cu apariția unei furtuni, devii din ce în ce mai dezorientat și îți pierzi direcția de deplasare. Pe măsură ce furtuna se înrăutățește și temperaturile scad, ești forțat să-ți abandonezi expediția în căutarea ajutorului. După ore întregi de drumeție, o licărire de speranță apare în sfârșit prin zăpadă - o colibă mică.

Nu pare să fie cineva acolo, dar poate că există cineva pe care ați putea să il apelați pentru ajutor în interior? Lumina zilei s-a stins și, din fericire, lanterna dvs. de buzunar încă funcționează. La aceste temperaturi, este doar o chestiune de timp până să-și piardă puterea.Odată înăuntru, vezi un radio așezat pe raft, dar, din păcate, nu este de nici un folos fără să-l alimentezi.

Există, de asemenea, o geantă de explorator plină cu bunuri. Folosind articolele din geantă și obiectele din jurul cabanei, sarcina ta este să spargi codul pentru dulapul generatorului, astfel încât să îl poți pune în funcțiune pentru a alimenta radioul și pentru a gasi frecvența corectă pentru canalul de urgență. În cele din urmă, trebuie să vă aflați locația, astfel încât echipa de salvare să vă poată trimite ajutor. Mai aveți la dispoziție aproximativ 60 de minute înainte ca coliba să nu fie accesibilă din cauza ninsorilor abundente și a vântului puternic.

Echipa dvs. are ceea ce este necesar pentru a SCAPA la timp?

Video Prezentare

Nr. participanți

10+

Durată

2 ore

Dificultate

Scazută

Scazuta - Medie

Medie

Locație

Online

Mai multe detalii

Obiective

  • Relaxare si buna-dispozitie;
  • Stimularea interactiunii in contextul de work from home;
  • Consolidarea echipei.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Forming
  • Storming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine is fine

Ne rasfatam printr-o activitate relaxanta, desfasurata impreuna cu intreaga echipa care ne ofera cadrul propice de a ne cunoaste mai bine si de a ne pune in valoare talentele si creativitatea!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine Hunt

Paseste pe taramuri vechi si imbina provocarile unui treasure hunt cu galeriile vinicole subterane. Descopera tehnici de degustare prin analiza senzoriala a vinului si profita de spatiile ascunse ale taramului apropiat!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.