AI 2045

AI 2045

Concept colaborare

10+
1-2 ore
2. Medie
Online

Descrierea conceptului

In vara anului 2020, inchis de luni de zile in laboratorul sau in incercarea de a crea cel mai puternic anti-virus din lume, Dr. Mark Zimerberg a dezvoltat din intamplare super-inteligenta artificiala.

Aceasta va deveni cunoscuta in tot universul sub numele de AI 2045. Acum, secretele marelui inventator sunt puse in pericol pentru ca Virusul pe care nu a reusit sa il anihileze i-a invadat memoria. Din fericire, secretele sale au fost inregistrare de AI 2045, care nu le va divulga decat celor mai merituosi asistenti ai Doctorului.

Tu si echipa ta trebuie sa va autentificati in calculatorul lui Zimerberg si sa treceti de probele pregatite de AI 2045 inainte ca Virusul sa va atace propria memorie. Probele va vor testa logica, indemanarea si spiritul de observatie. Munca in echipa va fi decisiva, deoarece inteligenta artificiala va avea impresia ca vorbeste cu insusi Dr. Zimerberg.

Numai asa veti putea afla tainele viitorului tehnologic.

Challenge accepted?

Nr. participanți

10+

Durată

1-2 ore

Dificultate

2. Medie

Locație

Online

Mai multe detalii

Obiective

  • Stimularea interactiunii intre colegi in contextul work from home;
  • Stimularea comunicarii, chiar si de la distanta;
  • Relaxare si buna dispozitie;

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Forming
  • Norming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Robot Battle

Provoacă-ți echipa la o lecție hands on despre robotică, cu ajutorul căreia să descopere magia din spatele construcției de roboței. Descoperă importanța colaborării inter-disciplinare și cross-funcționale.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Turbo Sprint

Pornește într-o experiență captivantă de team building cu Turbo Sprint, un concept ce combină creativitatea cu abilitățile mecanice, într-o cursă accelerată presărată cu momente palpitante și distractive.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Trekking

O zi de trekking îți ajută colegii să se concentreze mai bine și să reducă stresul. În plus, este un prilej minunat de a împărtăși experiențe și de a consolida relații, în contexte diferite de cele de la birou.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Scottish Challenge

Vrei să ai parte de un team building dinamic, inspirat din cultura unei comunități care știe cum să îmbine reziliența cu distracția Scottish Challenge este aici pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Inflatable Fun

Un program de teambuilding pentru conectare și discrație alături de colegi - bărci, saltele și alte gonflabile vă provoacă la competiții de distracție în apă și pe plajă.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Speologie

Descoperă fascinanta lume a speologiei! Speleologia nu este doar o activitate extrem de captivantă, ci și o oportunitate excelentă pentru un program de team building memorabil.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem