Adventure Treasure Hunt

1. Concept aventură

15+
1/2 zi
3. Ridicată
Munte

Descrierea conceptului

Adventure Treasure Hunt stimuleaza gandirea analitica si creativa deopotriva, testeaza unitatea echipei si implica adaptabilitate la schimbari, realizarea unei strategii cat si o comunicare eficienta. Voia buna si socializarea sunt efecte secundare pe care nu le putem preveni. Impartiti in echipe, participantii vor trebui sa parcurga zona de desfasurare a activitatilor pentru gasirea si rezolvarea indiciilor cu ajutorul carora vor descoperi comoara ascunsa. Acest program este un treasure hunt cu o structura complexa  deoarece misiunile din care este compusa presupun atat logica cat si curaj. Participantii vor fi nevoiti sa construiasca o stategie eficienta pentru a rezolva in timp misiunile pe parcursul zilei, iar in acelasi timp vor avea parte de o serie de activitati de aventura care le vor da energie si motivatie pentru restul probelor. Acesta este programul potrivit pentru orice echipa, jocurile si activitatile dinamince se imbina perfect cu obiectivele propuse de dezvoltare si testare a participantilor.

And so... the adventure begins!

Nr. participanți

15+

Durată

1/2 zi

Dificultate

3. Ridicată

Locație

Munte

Mai multe detalii

Obiective

  • Identificarea liderilor informali;
  • Imbunatatirea colaborarii;
  • Stimularea comunicarii in vederea realizarii de strategii eficiente;
  • Incurajarea lucrului in echipa;

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Storming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Olympic Village

Cauti o activitate de echipa care sa simuleze procesul de comunicare dintr-o organizatie cu bariere de perceptie si resurse limitate de timp? Olympic Village este alegerea potrivita pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Am intrebat 100 de colegi

În cadrul programului de entertainment 'Am întrebat 100 de colegi',vom explora și valoriza diversitatea de perspective și experiențe din echipa noastră.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Midnight murder

Intră într-o călătorie în timp, în anii 2000, cu un concept de entertainment de seară sub forma unui murder mistery, unde fiecare participant își asumă un rol pentru a intra în poveste și descoperi criminalul.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olympics 2024

Experimentează un program de teambuilding captivant și motivant, începând cu consolidarea identității echipei, continuând cu desemnarea colegilor pentru diversele sporturi și încheind cu o ceremonie de premiere.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Retro: Escape Room

Experimentează RETRO – Escape Room și călătorește în timpul anilor '90 și 2000 alături de echipa ta, rezolvând puzzle-uri și provocări specifice erei pentru a descifra indicii care te vor ghida înapoi în prezent.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Men in Black: Escape Room

În Men in Black: Escape Room, echipa ta este chemată să salveze lumea! Alătură-te organizației secrete MIB într-o misiune de protejare a Terrei de o amenințare extraterestră.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.