Adventure Treasure Hunt

Programe de aventură

15+
1/2 zi
Medie - Ridicată
Munte

Descrierea conceptului

Adventure Treasure Hunt stimuleaza gandirea analitica si creativa deopotriva, testeaza unitatea echipei si implica adaptabilitate la schimbari, realizarea unei strategii cat si o comunicare eficienta. Voia buna si socializarea sunt “efecte secundare” pe care nu le putem preveni.Impartiti in echipe, participantii vor trebui sa parcurga zona de desfasurare a activitatilor pentru gasirea si rezolvarea indiciilor cu ajutorul carora vor descoperi comoara ascunsa. Acest program este un treasure hunt cu o structura complexa deoarece misiunile din care este compusa presupun atat logica cat si curaj.Participantii vor fi nevoiti sa construiasca o stategie eficienta pentru a rezolva in timp misiunile pe parcursul zilei, iar in acelasi timp vor avea parte de o serie de activitati de aventura care le vor da energie si motivatie pentru restul probelor.Acesta este programul potrivit pentru orice echipa, jocurile si activitatile dinamince se imbina perfect cu obiectivele propuse de dezvoltare si testare a participantilor.And so... the adventure begins!

Nr. participanți

15+

Durată

1/2 zi

Dificultate

Medie - Ridicată

Locație

Munte

Mai multe detalii

Obiective

  • Identificarea liderilor informali;
  • Imbunatatirea colaborarii;
  • Stimularea comunicarii in vederea realizarii de strategii eficiente;
  • Incurajarea lucrului in echipa;

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Storming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine is fine

Ne rasfatam printr-o activitate relaxanta, desfasurata impreuna cu intreaga echipa care ne ofera cadrul propice de a ne cunoaste mai bine si de a ne pune in valoare talentele si creativitatea!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine Hunt

Paseste pe taramuri vechi si imbina provocarile unui treasure hunt cu galeriile vinicole subterane. Descopera tehnici de degustare prin analiza senzoriala a vinului si profita de spatiile ascunse ale taramului apropiat!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.