Ad Makers

Programe creative

Programe digitale

10+
2 ore
3 ore
1/2 zi
Scazuta - Medie
Online

Descrierea conceptului

Care suntprovocarile cu care se confrunta o agentie de publicitate? Cum lucreaza o echipa de creatiesi cum alege the winning idea? De ce e nevoiepentru a livra un produs de succes in timp record?Programul AdMakers ii va ajuta pe participanti sa raspunda la aceste intrebari. Echipele vor fi puse in situatia de a se comporta precum agentii de publicitate care promoveaza produse pe care le vor trage la sorti.Fiecare echipa are la dispozitie un set de materiale, un laptop, o camera video. Cu acestea vor putea realiza un afis de campanie, o identitate vizuala si un spot video.Adevarata provocare consta, de fapt, in promovarea unui produs atipic unui public dificil de multumit.La final, fiecare “agentie” va avea la dispozitie 10 minute de „pitch” in urma caruia se vor acorda premii pentru cele mai reusite realizari. Spoturile vor fi transmise participantilor pentru a-i ajuta sa-si aduca aminte de experienta si concluziile desprinse.

Nr. participanți

10+

Durată

2 ore

3 ore

1/2 zi

Dificultate

Scazuta - Medie

Locație

Online

Mai multe detalii

Obiective

  • Dezvoltarea creativitatii;
  • Valorificarea potentialului fiecarui membru al echipei;
  • Stimularea comunicarii si colaborarii;
  • Imbunatatirea procesului decizional si de impartire eficienta a sarcinilor in cadrul echipei.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Storming
  • Norming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine is fine

Ne rasfatam printr-o activitate relaxanta, desfasurata impreuna cu intreaga echipa care ne ofera cadrul propice de a ne cunoaste mai bine si de a ne pune in valoare talentele si creativitatea!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine Hunt

Paseste pe taramuri vechi si imbina provocarile unui treasure hunt cu galeriile vinicole subterane. Descopera tehnici de degustare prin analiza senzoriala a vinului si profita de spatiile ascunse ale taramului apropiat!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.