Ad Makers

Ad Makers

Concept creativ

10+
1/2 zi
2. Medie
Deltă
Lângă București
Mare
Munte
Urban

Descrierea conceptului

Care suntprovocarile cu care se confrunta o agentie de publicitate? Cum lucreaza o echipa de creatiesi cum alege the winning idea? De ce e nevoie pentru a livra un produs de succes in timp record?

Programul AdMakers ii va ajuta pe participanti sa raspunda la aceste intrebari. Echipele vor fi puse in situatia de a se comporta precum agentii de publicitate care promoveaza produse pe care le vor trage la sorti. Fiecare echipa are la dispozitie un set de materiale, un laptop, o camera video. Cu acestea vor putea realiza un afis de campanie, o identitate vizuala si un spot video. Adevarata provocare consta, de fapt, in promovarea unui produs atipic unui public dificil de multumit. La final, fiecare agentie va avea la dispozitie 10 minute de pitch in urma caruia se vor acorda premii pentru cele mai reusite realizari.

Spoturile vor fi transmise participantilor pentru a-i ajuta sa-si aduca aminte de experienta si concluziile desprinse.

Nr. participanți

10+

Durată

1/2 zi

Dificultate

2. Medie

Locație

Deltă

Lângă București

Mare

Munte

Urban

Mai multe detalii

Obiective

  • Dezvoltarea creativitatii;
  • Valorificarea potentialului fiecarui membru al echipei;
  • Stimularea comunicarii si colaborarii;
  • Imbunatatirea procesului decizional si de impartire eficienta a sarcinilor in cadrul echipei.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Storming
  • Norming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Olympic Village

Cauti o activitate de echipa care sa simuleze procesul de comunicare dintr-o organizatie cu bariere de perceptie si resurse limitate de timp? Olympic Village este alegerea potrivita pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Am intrebat 100 de colegi

În cadrul programului de entertainment 'Am întrebat 100 de colegi',vom explora și valoriza diversitatea de perspective și experiențe din echipa noastră.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Midnight murder

Intră într-o călătorie în timp, în anii 2000, cu un concept de entertainment de seară sub forma unui murder mistery, unde fiecare participant își asumă un rol pentru a intra în poveste și descoperi criminalul.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olympics 2024

Experimentează un program de teambuilding captivant și motivant, începând cu consolidarea identității echipei, continuând cu desemnarea colegilor pentru diversele sporturi și încheind cu o ceremonie de premiere.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Retro: Escape Room

Experimentează RETRO – Escape Room și călătorește în timpul anilor '90 și 2000 alături de echipa ta, rezolvând puzzle-uri și provocări specifice erei pentru a descifra indicii care te vor ghida înapoi în prezent.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Men in Black: Escape Room

În Men in Black: Escape Room, echipa ta este chemată să salveze lumea! Alătură-te organizației secrete MIB într-o misiune de protejare a Terrei de o amenințare extraterestră.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem