Action & Reaction

Action & Reaction

Concept construcții

20+
1/2 zi
2. Medie
Deltă
Lângă București
Mare
Munte
Urban

Descrierea conceptului

Nimic nu se compara cu sentimentul de satisfactie pe care il avem atunci cand finalizam un proiect de echipa complex, care are o miza importanta si care este aparent foarte provocator. Ne dorim sa facilitam un astfel de moment, provocandu-va echipa la Action and Reaction! Scopul acestui program este construirea unui sistem complex de reactie in lant prin imbinarea unor fragmente. Acest sistem de reactie va trebui sa sustina impulsul indus unui obiect care trebuie sa traverseze placa sistemului, din punctul A in punctul B.

Complicam putin sarcina, adaugandu-i provocarea comunicarii eficiente intre echipe, a gestionarii corecte a resurselor si a capacitatii de a gasi solutii inovative de imbinare a segmentelor. Participantii vor fi impartiti in echipe si vor primi un kit cu diverse materiale necesare constructiei sistemului-cascada (traverse, parghii, blocuri de diferite dimensiuni din materiale variate, precum si o schita orientativa pentru rezultatul la care este de dorit sa se ajunga). Fiecare echipa va avea alocata o portiune egala a produsului final, iar cooperarea si comunicarea intre echipe se vor transforma, inevitabil, in factori-cheie ai succesului in acest exercitiu de constructie contra-timp. Impreuna, participantii vor crea in prima faza o strategie comuna care va trebui implementata cu atentie de fiecare echipa, ulterior. Action and Reaction simuleaza situatia intalnita adesea in realitatea mediului business, unde atingerea unui obiectiv complex depinde in totalitate de eforturile individuale sau ale fiecarui departament, dar si de incadrarea acestora in cadrul deadline-ului propus.

Debriefing-ul va fi structurat si facilitat de asa natura incat sa evidentieze toate aceste elemente, vitale pentru functionarea sanatoasa a unei echipe.

Nr. participanți

20+

Durată

1/2 zi

Dificultate

2. Medie

Locație

Deltă

Lângă București

Mare

Munte

Urban

Mai multe detalii

Obiective

  • Atingerea unui obiectiv comun intr-un termen dat;
  • Depasirea competitivitatii interdepartamentale in vederea obtinerii celor mai bune rezultate la nivel global;
  • Constientizarea consecintelor pe termen scurt, mediu si lung a actiunilor individuale;
  • Cooperarea intre echipe;

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Norming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Olympic Village

Cauti o activitate de echipa care sa simuleze procesul de comunicare dintr-o organizatie cu bariere de perceptie si resurse limitate de timp? Olympic Village este alegerea potrivita pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Am intrebat 100 de colegi

În cadrul programului de entertainment 'Am întrebat 100 de colegi',vom explora și valoriza diversitatea de perspective și experiențe din echipa noastră.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Midnight murder

Intră într-o călătorie în timp, în anii 2000, cu un concept de entertainment de seară sub forma unui murder mistery, unde fiecare participant își asumă un rol pentru a intra în poveste și descoperi criminalul.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olympics 2024

Experimentează un program de teambuilding captivant și motivant, începând cu consolidarea identității echipei, continuând cu desemnarea colegilor pentru diversele sporturi și încheind cu o ceremonie de premiere.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Retro: Escape Room

Experimentează RETRO – Escape Room și călătorește în timpul anilor '90 și 2000 alături de echipa ta, rezolvând puzzle-uri și provocări specifice erei pentru a descifra indicii care te vor ghida înapoi în prezent.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Men in Black: Escape Room

În Men in Black: Escape Room, echipa ta este chemată să salveze lumea! Alătură-te organizației secrete MIB într-o misiune de protejare a Terrei de o amenințare extraterestră.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem