Action & Reaction

Programe de construcții

20+
1/2 zi
Scazuta - Medie

Descrierea conceptului

Nimic nu se compara cu sentimentul de satisfactie pe care il avem atunci cand finalizam un proiect de echipa complex, care are o miza importanta si care este aparent – foarte provocator. Ne dorim sa facilitam un astfel de moment, provocandu-va echipa la Action and Reaction!Scopul acestui program este construirea unui sistem complex de reactie in lant prin imbinarea unor fragmente. Acest sistem de reactie va trebui sa sustina impulsul indus unui obiect care trebuie sa traverseze placa sistemului, din punctul A in punctul B.Complicam putin sarcina, adaugandu-i provocarea comunicarii eficiente intre echipe, a gestionarii corecte a resurselor si a capacitatii de a gasi solutii inovative de imbinare a segmentelor. Participantii vor fi impartiti in echipe si vor primi un kit cu diverse materiale necesare constructiei sistemului-cascada (traverse, parghii, blocuri de diferite dimensiuni din materiale variate, precum si o schita orientativa pentru rezultatul la care este de dorit sa se ajunga).Fiecare echipa va avea alocata o portiune egala a produsului final, iar cooperarea si comunicarea intre echipe se vor transforma, inevitabil, in factori-cheie ai succesului in acest exercitiu de constructie contra-timp. Impreuna, participantii vor crea in prima faza o strategie comuna care va trebui implementata cu atentie de fiecare echipa, ulterior.Action and Reaction simuleaza situatia intalnita adesea in realitatea mediului business, unde atingerea unui obiectiv complex depinde in totalitate de eforturile individuale sau ale fiecarui departament, dar si de incadrarea acestora in cadrul deadline-ului propus. Debriefing-ul va fi structurat si facilitat de asa natura incat sa evidentieze toate aceste elemente, vitale pentru functionarea sanatoasa a unei echipe.

Nr. participanți

20+

Durată

1/2 zi

Dificultate

Scazuta - Medie

Locație

Mai multe detalii

Obiective

  • Atingerea unui obiectiv comun intr-un termen dat;
  • Depasirea competitivitatii interdepartamentale in vederea obtinerii celor mai bune rezultate la nivel global;
  • Constientizarea consecintelor pe termen scurt, mediu si lung a actiunilor individuale;
  • Cooperarea intre echipe;

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Norming

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine is fine

Ne rasfatam printr-o activitate relaxanta, desfasurata impreuna cu intreaga echipa care ne ofera cadrul propice de a ne cunoaste mai bine si de a ne pune in valoare talentele si creativitatea!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine Hunt

Paseste pe taramuri vechi si imbina provocarile unui treasure hunt cu galeriile vinicole subterane. Descopera tehnici de degustare prin analiza senzoriala a vinului si profita de spatiile ascunse ale taramului apropiat!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.