Academia de Spioni

Academia de Spioni

Concept colaborare

+10
1/2 zi
2. Medie
Deltă
Lângă București
Mare
Munte
Urban

Descrierea conceptului

Bine ați venit la Academia de Spioni "5 Ochi", locul unde prima alianță globală de spioni își antrenează cei mai promițători discipoli! Veți începe aventura în lumea spionajului printr-o serie de provocări intense, menite să vă îmbunătățească aptitudinile de comunicare sub presiune și coordonarea în situații palpitante.

Experiența în Academia de Spioni începe cu un curs fascinant de supraveghere și tehnici de filare, pregătindu-vă, să descifrați limbajul para-verbal și psihologia comportamentală în contextul colectării de informații secrete.

Antrenamentul vostru continuă cu o serie de cazuri practice, într-o călătorie simulată prin diferite zone ale globului. Pentru a nu fi descoperiți, va trebui să vă folosiți creativitatea în deghizare și carisma în cadrul jocurilor de rol.

Pentru ca filarea voastră să fie una reușită, vă veți folosi comunicarea codată, logica și atenția la detalii în procesul de supraveghere al unor personaje cheie din portofoliul celor "5 Ochi". Dar nu uitați - succesul misiunii voastre poate atârna de un fir de păr, iar dacă unul din voi cedează, misiunea eșuează.

Doar lucrul în echipă eficient vă poate salva din a fi descoperiți, iar mentorii Academiei sunt cu "ochii" pe voi!

Nr. participanți

+10

Durată

1/2 zi

Dificultate

2. Medie

Locație

Deltă

Lângă București

Mare

Munte

Urban

Mai multe detalii

Obiective

  • Coordonare și comunicare îș situații tensionate
  • Asumarea responsabilităților și personal leadership
  • Dezvoltarea empatiei și a abilității de a vedea situații complexe din perspective multiple
  • Eficientizarea procesului decizional

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Storming
  • Performing

Limba

  • Romana
  • Engleza

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Robot Battle

Provoacă-ți echipa la o lecție hands on despre robotică, cu ajutorul căreia să descopere magia din spatele construcției de roboței. Descoperă importanța colaborării inter-disciplinare și cross-funcționale.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Turbo Sprint

Pornește într-o experiență captivantă de team building cu Turbo Sprint, un concept ce combină creativitatea cu abilitățile mecanice, într-o cursă accelerată presărată cu momente palpitante și distractive.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Trekking

O zi de trekking îți ajută colegii să se concentreze mai bine și să reducă stresul. În plus, este un prilej minunat de a împărtăși experiențe și de a consolida relații, în contexte diferite de cele de la birou.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Scottish Challenge

Vrei să ai parte de un team building dinamic, inspirat din cultura unei comunități care știe cum să îmbine reziliența cu distracția Scottish Challenge este aici pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Inflatable Fun

Un program de teambuilding pentru conectare și discrație alături de colegi - bărci, saltele și alte gonflabile vă provoacă la competiții de distracție în apă și pe plajă.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Speologie

Descoperă fascinanta lume a speologiei! Speleologia nu este doar o activitate extrem de captivantă, ci și o oportunitate excelentă pentru un program de team building memorabil.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem