A journey back in time

Programe de cooperare

20+
1 zi
Scazuta - Medie
Deltă
Oraș
Munte

Descrierea conceptului

Descopera, alaturi de echipa Ecoxtrem, traditiile transilvanene si pitorescul zonelor de deal in cadrul unui program de teambuilding cu valente de CSR.Va invitam asadar sa faceti o incursiune in povestea unui mic orasel de munte din Transilvania.Cum a luat fiinta, cine a locuit pe acele meleaguri, dar si cum a fost ridicata biserica fortificata ce vegheaza satul de sute de ani sunt doar cateva dintre filele de istorie pe care le veti descoperi. De asemenea, veti incerca sa aflati cateva dintre problemele cu care se confrunta comunitatea din satuc, pentru a propune solutii. Veti afla toate aceste lucruri, si multe altele, direct de la localnici, colindand stradutele intortocheate si pline de istorie si observand cu ochii vostri frumusetea Transilvaniei uitate de timp.Sunteti apoi invitati sa participati la un treasure hunt organizat special pentru voi in muzeul Astra din Sibiu si sa va incercati indemanarea in cadrul mai multor workshop-uri traditionale – olarit, masti, dansuri populare, pictura pe sticla- alaturi de mesteri din partea locului.In cadrul unei gale vom discuta impreuna solutiile de dezvoltare gasite de voi pentru acest orasel.

Nr. participanți

20+

Durată

1 zi

Dificultate

Scazuta - Medie

Locație

Deltă

Oraș

Munte

Mai multe detalii

Obiective

  • Colaborare pentru realizarea unei strategii eficiente;
  • Lucru in echipa;
  • Testarea adaptabilitatii si gradului de inovatie din cadrul echipei;
  • Rapiditate in luarea unor decizii.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Adjourning

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Xmas Remote Challenge

Spiridusii Ecoxtrem vin cu un nou concept ce te va face sa iubesti din ce in ce mai mult Craciunul! Nu vom impodobi bradul, nu ne vedem fata in fata la activitati, dar vom lansa o serie de provocari fun!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

XMAS ADVENT CALENDAR

XMAS ADVENT CALENDAR este un concept care ofera participantilor in fiecare zi din decembrie un nou set de sarcini festive. In acest fel, compania ta poate gazdui un eveniment pentru angajati care sa tina toata luna!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olimpiada Iernii

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada. Olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine is fine

Ne rasfatam printr-o activitate relaxanta, desfasurata impreuna cu intreaga echipa care ne ofera cadrul propice de a ne cunoaste mai bine si de a ne pune in valoare talentele si creativitatea!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Wine Hunt

Paseste pe taramuri vechi si imbina provocarile unui treasure hunt cu galeriile vinicole subterane. Descopera tehnici de degustare prin analiza senzoriala a vinului si profita de spatiile ascunse ale taramului apropiat!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.