A journey back in time

A journey back in time

Concept colaborare

20+
1 zi
2. Medie
Urban

Descrierea conceptului

Descopera, alaturi de echipa Ecoxtrem, traditiile transilvanene si pitorescul zonelor de deal in cadrul unui program de teambuilding cu valente de CSR.

Va invitam asadar sa faceti o incursiune in povestea unui mic orasel de munte din Transilvania. Cum a luat fiinta, cine a locuit pe acele meleaguri, dar si cum a fost ridicata biserica fortificata ce vegheaza satul de sute de ani sunt doar cateva dintre filele de istorie pe care le veti descoperi. De asemenea, veti incerca sa aflati cateva dintre problemele cu care se confrunta comunitatea din satuc, pentru a propune solutii.

Veti afla toate aceste lucruri, si multe altele, direct de la localnici, colindand stradutele intortocheate si pline de istorie si observand cu ochii vostri frumusetea Transilvaniei uitate de timp. Sunteti apoi invitati sa participati la un treasure hunt organizat special pentru voi in muzeul Astra din Sibiu si sa va incercati indemanarea in cadrul mai multor workshop-uri traditionale: olarit, masti, dansuri populare, pictura pe sticla- alaturi de mesteri din partea locului.

In cadrul unei gale vom discuta impreuna solutiile de dezvoltare gasite de voi pentru acest orasel.

Nr. participanți

20+

Durată

1 zi

Dificultate

2. Medie

Locație

Urban

Mai multe detalii

Obiective

  • Colaborare pentru realizarea unei strategii eficiente;
  • Lucru in echipa;
  • Testarea adaptabilitatii si gradului de inovatie din cadrul echipei;
  • Rapiditate in luarea unor decizii.

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Adjourning

Limba

  • Engleză
  • Romănă

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Olympic Village

Cauti o activitate de echipa care sa simuleze procesul de comunicare dintr-o organizatie cu bariere de perceptie si resurse limitate de timp? Olympic Village este alegerea potrivita pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Am intrebat 100 de colegi

În cadrul programului de entertainment 'Am întrebat 100 de colegi',vom explora și valoriza diversitatea de perspective și experiențe din echipa noastră.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Midnight murder

Intră într-o călătorie în timp, în anii 2000, cu un concept de entertainment de seară sub forma unui murder mistery, unde fiecare participant își asumă un rol pentru a intra în poveste și descoperi criminalul.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Olympics 2024

Experimentează un program de teambuilding captivant și motivant, începând cu consolidarea identității echipei, continuând cu desemnarea colegilor pentru diversele sporturi și încheind cu o ceremonie de premiere.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Retro: Escape Room

Experimentează RETRO – Escape Room și călătorește în timpul anilor '90 și 2000 alături de echipa ta, rezolvând puzzle-uri și provocări specifice erei pentru a descifra indicii care te vor ghida înapoi în prezent.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Men in Black: Escape Room

În Men in Black: Escape Room, echipa ta este chemată să salveze lumea! Alătură-te organizației secrete MIB într-o misiune de protejare a Terrei de o amenințare extraterestră.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem