Activitati de teambuilding pentru o vara de neuitat!

May 15, 2024

Activitati de team building pentru o vara de neuitat!

Marea majoritate dintre noi asociem vara cu vacantele, cu statul in aer liber si timpul de distractie! Chiar dacă nu ne putem lua liber toata vara, putem gasi moduri foarte distractive sa ne bucuram de anotim impreuna cu colegii de birou, într-o escapada de team building memorabila! Va prezentam cateva activitati de team building ideale pentru sezonul de vara.

Daca ti-ai intreba colegii care este anotimpul lor preferat, multi dintre ei ti-ar spune: "Oooo, da, VARA!". Stim, sunt multe motive pentru care oamenii iubesc acest anotimp, unul dintre ele este ca poti planifica foarte multe activitati outdoor! De aceea, noi suntem de parere ca asta-i momentul potrivit pentru organizarea unui eveniment de teambuilding cool! De ce? Avem super multe tematici potrivite pentru acest sezon, iar vremea sigur tine cu noi, de la prima inviorare, pana la ultimul cantec langa focul de tabara! Din portofoliul nostru de concepte, am scos cateva idei care sigur vor fi pe placul colegilor tai.

Activitati de Team building ideale pentru VARA:

BOAT RACE

Construim barci de diferite dimensiuni si le personalizam in cel mai creativ mod! Nu este doar o cursa contracronometru, ci este o simulare de business deoarece resursele primite trebuie folosite cat mai eficient pentru a obtine efectul maxim!

QUEST FOR THE BLACK PEARL

Pentru o zi te afli in pielea unui pirat in cautarea comorii pierdute! Pentru a dovedi ca esti demn de aceasta, ai de infruntat o serie de obstacole: de la probe tip stafeta, pana la vanatoare de comori si probe logice. Colaborarea intre echipe si strategia vor face diferenta, in timp ce navigati pe aceste ape involburate!

NAUFRAGIATII

Echipa este naufragiata pe o insula pustie, cu resurse limitate si provocari la tot pasul. Initiativa, solutiile rapide si deciziile de moment vor fi elementele de baza pentru a face fata situatiilor de supravietuire!

STREET FOOD FESTIVAL

Vara e vreme de festival! De aceea, am pregatit o provocare pe gustul tuturor! Aflati intr-o atmosfera de carnaval, echipele vor construi propriile bucatarii mobile pentru a satisface poftele culinare ale turistilor. Burgeri, clatite sau limonada, participantii vor lucra in echipa pentru a realiza cel mai tare stand!

WATER ENERGY

Intr-o zi torida de vara, ce ar merge cel mai bine decat o serie de workshop-uri cu apa, pe apa si in apa? De la bataie cu baloane de apa, pana la construirea propriei barci sau plimbare cu kayak-ul, vom atinge impreuna nivelul maxim de energie in cadrul echipei tale!

OLIMPIADA VERII

Este timpul pentru activitati in natura! Echipele vor avea parte de ateliere sportive si amuzante in acelasi timp, activitati care le vor dinamiza fara indoiala ziua si totodata vor testa indemanarea si coordonarea!

Pentru ca evenimentul tau sa fie complet, iti dam si cateva sugestii de cazare, chiar la mare! Daca-ti surade un teambuilding de vara, suntem aici sa transformam ideile in realitate! Trimite-ne brieful si-ti vom raspunde cu tot ce ai nevoie pentru servicii de teambuilding si cazare.

Contactează-ne acum.

Organizarea evenimentului echipei tale poate începe chiar acum!

Mesajul dvs. a fost transmis cu succes!
Oops! Ceva nu a funcționat. Te rugăm să reîncerci.