Idei de Teambuilding Budget Friendly

May 15, 2024

Idei de Teambuilding Budget Friendly

Cum să organizezi un eveniment de team building de succes cu buget redus? Descoperă câteva soluții practice pentru a le oferi colegilor o ultimă escapadă în echipă pentru vara 2023.

Echipa Ecoxtrem îți propune două abordări prin care le poți oferi colegilor o experiență de neuitat, fără a epuiza tot bugetul de engagement rămas pentru anul acesta. Venim în sprijinul tău, pentru ca știm că mereu încerci să le oferi colegilor puțină relaxare, un boost al spiritului de echipă și socializare în afara biroului. Dacă în expedițiile montane nu lăsăm pe nimeni în urmă, nici în mediul corporate nu putem lăsa o echipa ne-"teambuild-uită".

ABORDAREA 1: PROGRAME DE TEAM BUILDING BUDGET FRIENDLY

Anumite tactici organizatorice ne permit să oferim o serie de concepte la un buget mai prietenos. Fie ca e vorba de recuzită redusă, un format care necesită deplasare minimă sau un concept nepersonalizat, există câte o soluție pentru fiecare!

Iată 5 teambuilding-uri budget friendly pentru vara aceasta:

Photo Quest

Anul de grație 2023. ÃŽn zilele noastre descriem imagini folosind cuvintele, iar un AI le generează. Vă propunem să inversăm rolurile pentru o zi și să ajutăm AI-ul năstrușnic Echo să învețe ce înseamnă expresivitatea și creativitatea umanității. Pornim așadar într-o vânătoare urbană în care AI-ul Echo ne-a trasat o serie de sarcini amuzante pe care le putem rezolva numai dacă lucrăm în echipă.

Domino Creativ

Fiecare echipa va avea sarcina de a lucra la o parte dintr-un sistem vast care poarta un impuls dintr-un capat in celalalt pentru a crea un final WOW. Acest lucru se intampla doar daca impulsul este purtat cu succes si in conditii similare dintr-o parte in cealalta.Creativitatea este cel mai important element al programului!

Jocurile Copilariei

De cate ori nu v-ati jucat Tara, tara, vrem ostasi in copilarie? Ecoxtrem va ofera o noua ocazie de a uita de cotidian si de a intra intr-un cadru informal, gustand totodata din farmecul  vremurilor cu sotron, pionieri, Eugenia, "Flori, fete, filme sau baieti". Obiectivele principale sunt colaborarea si comunicarea constanta pentru a sustine performanta echipei intr-un cadru familiar si drag participantilor.

Scavenger Hunt

Acest concept incurajeaza lucrul in echipa si determina participantii sa gaseasca cele mai eficiente metode pentru a rezolva misiunile programului -  o lista inedita de lucruri care trebuie obtinute. De la elementele de tip treasure hunt, pana la probe in care participantii vor trebuie sa ia contact cu localnicii pentru a gasi obiecte specifice zonei, programul stimuleaza colaborarea, iar voia buna va fi si ea pe primul loc!Testeaza unitatea echipei tale cu Scavenger Hunt-ul Ecoxtrem!

The Media Channel

Într-o lume în continuă schimbare și cu o transformare digitală accelerată, este important ca echipa ta să fie la curent cu cele mai noi trenduri și canale de comunicare. De aceea, programul Media Channel este perfect pentru companiile care doresc să-și testeze abilitățile în domeniul media. Fie că doriți să realizați un TikTok, un unboxing pe YouTube sau un vlog, creativitatea voastră vă poate propulsa pe culmile succesului.Fortează limitele creativității echipei tale cu Media Channel!

ABORDAREA 2: ACTIVITĂȚI DE TEAM BUILDING CU FORMATE BUDGET-FRIENDLY

Nu doar alegerea conceptului influentează bugetul, ci și formatul de desfășurare a evenimentului. Iată câteva opțiuni care te vor ajuta să controlezi costurile:

  • Optează pentru un eveniment de o zi, fără cazare
  • Desfășoară evenimentul chiar la birou
  • Pentru programe scurte, selectează locații mai puțin pretențioase (de.ex Roaba de Cultură)
  • Invită colegii să gătiți una din mese împreună
  • Oferă vouchere de consumație în locul open barului

Îți recomandăm, în schimb, să folosești aceste tactici cu prudență și să te gândești la specificul grupului tău înainte să le aplici. Deși unele grupuri sunt relaxate, bucurându-se de orice fel de experiență cu echipa, altele sunt mai pretențioase și vor avea așteptări ridicate.

Să începem organizarea teambuildingului budget friendly! Suntem la un mail distanță.

Contactează-ne acum.

Organizarea evenimentului echipei tale poate începe chiar acum!

Mesajul dvs. a fost transmis cu succes!
Oops! Ceva nu a funcționat. Te rugăm să reîncerci.