Plantare cu echipa - Pachet CSR

March 14, 2024

Este util să faci o activitate CSR în cadrul unui teambuilding deoarece îmbunătățește coeziunea echipei, oferă un scop comun și contribuie la dezvoltarea unui impact pozitiv în comunitate sau în mediul înconjurător.

In lunile Martie și Aprilie vă propunem un pachet CSR de plantare cu echipa. Astfel, poți beneficia de următoarele:

  1. Colaborare și Comunicare: Activitatea de plantare necesită adesea efort de echipă și coordonare. Acest lucru poate îmbunătăți abilitățile de comunicare și colaborare între membrii echipei, deoarece trebuie să lucrați împreună pentru a atinge obiective comune.
  2. Încredere și Coeziune: Lucrul împreună într-o activitate în afara mediului de lucru obișnuit poate consolida încrederea și relațiile dintre membrii echipei. Împărtășind experiențe noi și depășind obstacolele împreună, se poate construi o atmosferă de încredere și coeziune în echipă.
  3. The greater good: Participarea la plantare poate oferi oportunitatea de a contribui la un scop mai mare, cum ar fi conservarea mediului înconjurător sau îmbunătățirea comunității. Acest lucru poate oferi o simțire de satisfacție și împlinire personală, care poate influența pozitiv moralul și angajamentul echipei.
  4. Stres Redus și Reîmprospătare: Activitățile în aer liber și contactul cu natura sunt adesea asociate cu reducerea stresului și îmbunătățirea stării de bine mentală și emoțională. Participarea la o activitate de plantare într-un cadru de teambuilding poate oferi o pauză necesară de la stresul și rutina zilnică, ajutând membrii echipei să se simtă reîmprospătați și revitalizați.

Prin urmare, participarea la plantare în cadrul unui teambuilding poate aduce multiple beneficii, nu doar din punct de vedere al consolidării relațiilor în echipă, ci și din perspectiva dezvoltării personale și a contribuției la un scop mai mare.

Unde mergem la plantare?

Iată ce destinații vă propunem pentru acest sezon de plantări:

• Căscioarele, Călărași

• Gherghița, Prahova

• Chirnogi, Călărași

• Sârbeni, Tulcea

De ce plantăm în martie și aprilie?

Partenerii noștri de la Viitor Plus ne explică de ce perioada este propice:

⁃ Aceasta este perioada propice, când puieții sunt în repaus vegetativ (nu au frunze).

⁃ Zilele exacte vor fi stabilite de comun acord.

⁃ Atenționare meteo: dacă vremea nu permite plantarea puieților în ziua dorită, aceasta se poate amâna pentru o altă dată stabilităde comun acord.

⁃ Organizăm evenimente cu maxim 250 de participanți, astfel că recomandăm rezervarea din timp a datei la care doriți să participați la plantare.

1 / 3
Caption Text
2 / 3
Caption Two
3 / 3
Caption Three

Ce include pachetul CSR de Plantare?

  • Pachet de comunicare în companie (Key Visual, Invitație, text comunicare)
  • Organizarea evenimentului, asistența traineri și personal specializat
  • Kit branding: tricouri, șepci, lacrimi cu Key Visual
  • Apa, cafea, ceai & Prânz câmpenesc
  • Aprobări
  • Toate ustensilele necesare (mănuși, cazmale, găleți, picheți)
  • Materiale și follow-up (costul puieților plantați, proiectul tehnic, îngrijiri și management de program timp de 5 ani pentru dezvoltarea pădurii.)
  • Transport
  • Materiale foto-video

📧 Pentru soluții personalizate, scrie-ne la: office@ecoxtrem.ro

Contactează-ne acum.

Organizarea evenimentului echipei tale poate începe chiar acum!

Mesajul dvs. a fost transmis cu succes!
Oops! Ceva nu a funcționat. Te rugăm să reîncerci.