Idei de Teambuilding pentru o toamna pe cinste!

May 15, 2024

Idei de Team building pentru o toamna pe cinste!

Asa-i ca nu iti vine sa crezi ca deja e TOAMNA? Dupa zilele lungi de vara si soarele care ne-a invaluit in fiecare zi, toamna vine cu specificul ei si cu noi provocari pentru toate echipele! Tu ce ai planificat pentru engagementul echipei tale in ultimul TRIMESTRU al anului? Te ajutam cu organizarea unui eveniment de team building pe cinste, cu o tematica de sezon! Iti lasam mai jos cateva idei de team building de la care poti gasi inspiratie!

OKTOBERFEST

Unde: OUTDOOR - Langa Bucuresti/la munteDescriere: Probele out of the box sunt specifice mediului traditional bavarian, ceea ce ne ajuta sa construim un mediu distractiv, potrivit pentru a iesi din zona de confort si pentru a da un boost de energie! Participantii, impartiti in echipe, vor parcurge ateliere care le vor pune la incercare indemanarea, creativitatea si capacitatea de a se coordona cu ceilalti membri ai echipei in situatii diferite. Obiective urmarite: Comunicare, Interactiune Sociala, Evidentierea rolului fiecarui membru din echipa

IMPADURIRI

Unde: OUTDOOR - Langa Bucuresti/la munte

Descriere: Stiai ca pentru a compensa pierderea de copaci din ultimul deceniu ar trebui sa plantam 130 de milioane de hectare la nivelul intregii planete? Programul "Impaduriri"va aduce ocazia de a planta puieti de diferite tipuri, fie in zone care in trecut au fost despadurite sau in spatii in care acestia sunt utili.

Obiective urmarite: Lucru in echipa, Responsabilitate sociala, Consolidare echipa

QUEST OF TIME SINAIA

Unde: OUTDOOR - Sinaia

Descriere: Ecoxtrem te provoaca sa privesti orasul Sinaia dintr-o noua perspectiva, cutreierand in cautare de comori stradutele incarcate de istorie ale locului ales drept resedinta regala de insusi Carol I. Participantii vor fi impartiti in sub-echipe de lucru care vor porni din centrul localitatii in cautare de locuri pentru a indeplini o serie de obiective din mapa de concurs.

Obiective urmarite: Imbunatatirea procesului de a lua decizii, Cresterea adaptabilitatii la situatii noi, Relaxare si buna-dispozitie

SHERLOCK HOLMES - MURDER MYSTERY

Unde: REMOTE/OFFLINE

Descriere: Anii '60. Un val de crime a ramas nesolutionat din lipsa de dovezi. Cazul e acum reluat de echipa de detectivi a companiei voastre, care trebuie sa ajunga la dovezile existente si la o noua serie de indicii ce-i vor ajuta sa desluseasca misterul.

Obiective urmarite: Stimularea gandirii analitice, Atentia la detalii, Atingerea unui scop comun

In functie de marimea grupului, de obiectivele organizatiei tale si de regulile de preventie, noi vom personaliza orice concept in asa fel incat echipa ta sa aiba parte de o experienta memorabila!

Hai sa discutam, colegii sigur ar fi incantati de un teambuilding!

Contactează-ne acum.

Organizarea evenimentului echipei tale poate începe chiar acum!

Mesajul dvs. a fost transmis cu succes!
Oops! Ceva nu a funcționat. Te rugăm să reîncerci.