Activitati pentru sezonul rece 2023

December 18, 2023

Într-un context de incertitudini economice și constrângeri bugetare pentru companii, teambuilding-ul rămâne o modalitate accesibilă și eficientă de a păstra angajații motivați și de a evita burnout-ul de sărbători.

Cei 17 ani de experiență în organizarea evenimentelor corporate ne-au demonstrat că există variante de teambuilding pentru fiecare buget disponibil, moduri de lucru (la birou, hibrid, remote) și perioadă în care se dorește organizarea unui astfel de eveniment.

Conform unui amplu sondaj global realizat în rândul companiilor, 79% dintre respondenți consideră că sentimentul de apartenență în echipă este esențial pentru succesul organizației în următoarele 12-18 luni. În plus, angajații implicați și motivați au o productivitate cu până la 21% mai mare comparativ cu angajații care sunt mai puțini implicați în companie.

Iată o selecție de activități pentru sezonul rece

Teambuilding Oktoberfest

Ateliere tematice, dovleci, lucru în echipă și distracție - acestea sunt ingredientele cheie ale unui Oktoberfest reusit. Chiar dacă nu suntem în Germania, putem împrumuta puțin din atmosfera energică a celebrului festival și putem completa cu o petrecere tematică sau un quiz.

Halloween Party

La birou sau seara, într-un club cu decor tematic! Chiar daca nu este o sărbătoare locală, vă propunem să ne amuzăm în echipă cu un concurs de costume, decorațiuni spooky și activări distractive.

Nu vor lipsi desigur fotografiile la Photobooth!

Ziua Bărbatului 2024

În fiecare an sărbătorim ziua femeii dar nu oferim aceeași atenție colegilor de sex masculin. Ce ar fi daca 2024 ar fi anul lor? O activitate fun de echipă, un spectacol dedicat sau o ieșire în oraș. Orice ai alege, noi te putem ajuta!

PS. Știai că avem în portofoliu organizații globale care sărbătoresc această zi încă din 2018?

Două zile în Noiembrie = două concepte

  • Celebrăm World Vegan Day cu un Street Food Festival f̵ă̵r̵ă̵ cu mai puțină carne și cu o groază de rețete vegan friendly!
  • Dacă nu suntem foodies,  mai degrabă sărbătorim World Television Day cu un program tematic precum Televiziunea (da, șoc! 🤪).

Team Express inspirat de destinații unice

La Ecoxtrem inspirația necesară pentru a crea un eveniment reușit vine adesea din brief-ul clientului, din brainstorming-uri productive și, uneori, chiar de la destinația de eveniment. 
Team Express este un blend de treasure hunt și Asia Express, oferind un mix perfect de logică, creativitate și strategie.
Este un program versatil care capătă o nouă formă în funcție de fiecare locație. Fie că suntem la o fermă de struți, la Durau, la Voroneț, la Govora sau chiar în Mamaia, participanții se vor distra copios.

Iată câteva destinații tematice pe care le putem îmbina perfect cu un concept dinamic precum Team Express.
 
  • ZagaZaga - Delta Siretului
  • Wolkendorf - Vulcan
  • Wonderland - Cluj
  • Complex Creanga - Targu Jiu
  • Alma Retreat - Lacu Sarat
  • Lux Garden - Azuga
  • La Domenii - Iași

Ai găsit activitatea potrivită pentru echipa ta? Hai să începem chiar acum organizarea!

Contactează-ne acum.

Organizarea evenimentului echipei tale poate începe chiar acum!

Mesajul dvs. a fost transmis cu succes!
Oops! Ceva nu a funcționat. Te rugăm să reîncerci.