Winter Olympics

Sunteti gata de distractie in natura? Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea in spatiu sau mini challenge-uri amuzante in zapada, olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa.

Vara, iarna, suntem pe val! Pentru sezonul rece, avem o propunere care va poate energiza echipa punand-o in miscare si revitalizand-o printr-o olimpiada cu caracter sportiv, amuzanta si antrenanta. Participantii vor lucra in echipe, testandu-si abilitatea, forta si capacitatea de a se sincroniza cu coechipierii pentru a finaliza diverse probe.

Echipele vor intra in competitie doua cate doua, mobilizandu-si fortele intr-o perioada de timp data, iar buna dispozitie va fi ingredientul de baza din acest program de teambuilding.

Coordonandu-se reciproc, membrii echipelor vor intra in cursa iernii pentru a rascumpara cheile care deschid comoara, in timp ce colaborarea si comunicarea eficienta vor deveni conditii esentiale pentru acumularea punctajului necesar fiecarei echipe. Jocuri de indemanare, probe de tir cu arcul, stafeta in zapada, construirea de catapulte care functioneaza cu bulgari de zapada drept proiectile, stafeta militara in zapada sunt doar cateva dintre probele  propuse pentru olimpicii companiei dumneavoastra.

Avand un obiectiv comun, participantii vor participa asadar la o competitie sportiva cu finalitate comuna, care le va demonstra ca eforturile individuale si cooperarea membrilor dintr-o echipa sunt pasii premergatori performantei.

Brace yourselves, winter is coming!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: