Wacky Races

Programe de constructii
15+
1 zi
Dificultate
Outdoor

Wacky Races va provoaca sa testati si sa depasiti limitele echipei. Fie ca e vorba de probe pline de adrenalina sau curse contracronometru, participantii trebuie sa dea dovada de curaj si indemanare.

Fiecare echipa porneste de la aceeasi „linie de start”, se pregateste pentru prima parte a programului unde se vor confrunta doua cate doua, insa vor lupta pentru acelasi obiectiv comun, dand dovada de spirit de echipa. Participantii vor avea oportunitatea de a se intalni cu probe pline de adrenalina, fiind nevoiti sa-si depaseasca limitele personale si sa ii sustina pe ceilalti membri ai echipei.

In urmatoarea parte a programului, echipele se vor intrece in cadrul unui concurs de construit vehicule nonconformiste cu care vor participa la o cursa cu obstacole contracronometru. Masina fiecarei echipe va avea o tematica desemnata si vor avea posibilitatea de a folosi bugetul alocat pentru a achizitiona o parte din materiale, de a improviza si de a-si customiza vehiculele conform tematicii.

Programul Wacky Races isi propune sa determine fiecare membru sa isi depaseasca orice limita, succesul programului fiind asigurat de nonconformismul proiectelor, iar acesta prin obiectivul principal atribuit echipelor, permite extragerea unor concluzii vitale legate de project management.

Fie ca cei mai buni sa castige!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati