Treasure Hunt Muzeul Satului

Imbina lucrul in echipa cu o experienta educativa in care vei descoperi elemente etnografice si mestesuguri traditionale intr-o vanatoare de comori in Muzeul National Dimitrie Gusti.

Descopera alaturi de echipa Ecoxtrem traditii uitate de timp, specificuri arhitecturale, franturi din viata sateanul roman de odinioara si, de ce nu, intalneste mesteri care practica diferite indeletniciri transmise din generatie in generatie si creeaza propriile obiecte manufacturate.

Grupul va fi impartit in echipe si va avea avea un timp limitat pentru a indeplini o serie de misiuni prezentate iscusit in kit-ul de start. Misiunile ii vor purta pe participanti prin muzeu, ajutandu-i sa descopere detalii si informatii pe care in mod normal un vizitator le omite. Deoarece timpul de lucru este limitat, echipele vor trebui sa isi defineasca o strategie proprie, sa isi imparta sarcinile si sa foloseasca inteligent abilitatile fiecarui membru, intelegand astfel importanta lucrului in echipa.

In varianta extinsa a vanatorii de comori, participantii se pot intalni in intervale cheie cu mesteri traditionali care isi vor impartasi experienta si povestea de viata si care vor ajuta participantii sa deprinda noi indeletniciri: sculptat in lemn, olarit, lucrul la razboi, incondeiere de oua, pictura pe sticla, realizarea de zgardane si multe altele. Echipele care vor face dovada insusirii acestor deprinderi vor fi recompensate de catre mesteri.

Evenimentul se poate incheia cu o petrecere traditionala autentica!

Esti gata sa treci testul timpului?

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: