Treasure Hunt Balcic

Descopera misterele frumosului Balcic, oras cu istorie datand din vremurile antice. Ofera echipei tale ocazia de a cunoaste noi locuri si de a demonstra ca sunt o echipa performanta in orice cadru.

Orasul a fot initial o asezare tracica, luand apoi rolul de fortareata care in al doilea razboi balcanic a devenit parte a Regatului Romaniei. Din acest motiv, locul a devenit resedinta de vara preferata a Reginei Maria (pe care o intalnim si in Bran), inima sa ramanand pana in zilele noastre aici…

Sistemul de joc este simplu dar necesita o viziune de ansamblu buna, coordonare si comunicare eficienta in cadrul echipei pentru a maximiza eforturile. Fiecare echipa va primi in kit de treasure hunt si sarcina de a acumula cat mai multe puncte. Acestea reprezinta fotografii si raspunsuri la intrebari sau ghicitori legate de arhitectura, istorie sau alte tipuri de puncte de interes ale locului. Deoarece resursele de timp sunt adesea limitate in mediul de business, transpunem aceasta conditie si in exercitiu, participantii fiind nevoiti sa plece in cautare cu un plan bine pus la punct.

Probele pot include si interactiunii cu localnicii, motiv pentru care participantii vor fi nevoiti sa gaseasca solutii creative pentru a depasi barierele de comunicare aparute.

La finalul timpului de lucru, vom evalua peformanta echipelor si vom incheia ziua prin desprinderea unor concluzii legate de strategii si time management pe care le putem lua cu noi mai departe.

Enter the quest for Queen Mary’s heart!


Treasure Hunt Balcic - F4

Treasure Hunt Balcic - F1

Treasure Hunt Balcic - F2

Treasure Hunt Balcic - F3

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: