The Ultimate Adventure

Programe de aventura
15 - 200
1 zi
Dificultate
Outdoor

The Ultimate Adventure este programul de teambuilding recomandat echipelor care savureaza aventura si situatiile in care forta echipei este esentiala pentru a avea succes. Participantii vor lucra in echipe fiecare deplasandu-se intre atelierele propuse cu masini de off-road  pe baza roadbook-ului sau a indiciilor furnizate de catre trainerii Ecoxtrem.

Programul isi merita numele atat prin prisma tipurilor de activitati cat si a faptului ca atelierele vor fi necunoscute pana la sosirea echipelor la locul de desfasurare. Pentru a finaliza cursa, participantii vor putea folosi atat resursele obtinute la probe cat si alte resurse existente in cadrul echipei.

Daca sunteti pregatiti pentru cele mai dinamice si aventuroase probe, atunci programul vi se potriveste! Pe langa adrenalina si provocarile la care va trebui sa le faceti fata, probele isi propun sa consolideze si sa uneasca echipa, iar depasirea limitelor personale va fi primul pas in atingerea obiectivelor propuse pentru acest tip de eveniment.

Are you up for the challenge?

 

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati