The Theater Company

Programul de teambuilding Theatre Company va aduce in lume teatrului si va invita sa-i descoperiti farmecul si secretele nu numai prin prisma proprie, ci si alaturi de actori cu experienta.

Ca membri ai unei companii veritabile de teatru, participantii vor participa la un training introductiv in arta teatrala, sustinut de actori profesionisti, urmand ca in a doua parte a programului, sa aplice ceea ce au invatat. Participantii vor fi impartiti in echipe, fiind nevoiti sa-si demonstreze capacitatea de a lucra alaturi de coechipierii lor si de a colabora intr-un mod eficient pentru obtinerea unui spectacol de calitate. Fiecare echipa va fi responsabila cu punerea in scena al unui act dintr-o piesa. Cursivitatea piesei va fi punctata de juriu, asa ca echipele trebuie sa de dovada de o buna coordonare, astfel incat actele sa se imbine perfect din cat mai multe puncte de vedere, inclusiv costume si decor.

La finalul timpului alocat, compania de teatru va pune in scena piesa, spectacolul fiind unul de proportii, iar echipele care s-au remarcat vor fi premiate corepunzator.

Programul incurajeaza buna comunicare intre membrii echipelor, punand accent si pe valorificarea potentialului fiecarui membru in realizarea intregii reprezentatii.


The Theater Comapany- F4

The Theater Comapany- F3

The Theater Comapany- F2

The Theater Comapany- F1

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: