The Kindergarten Project

Programe CSR
30+
1 zi
Dificultate
Indoor / Outdoor

Programul de teambuilding ce ofera companiilor oportunitatea de a schimba destine, de a se pozitiona ca o organizatie ce contribuie la dezvoltarea societatii in care activeaza si de a demonstra care sunt abilitatile ce ii caracterizeaza.

Programul are doua arii principale prin care echipele se pot implica. Prima arie presupune renovarea caminului pentru copii unde participantii vor fi impartiti in echipe si vor fi alocati catre un anumit tip de activitate, cum ar fi: varuirea peretilor, vopsitul pieselor de lemn si alte activitati care contribuie la re-amenajarea spatiului si a obiectelor.

Cea de-a doua arie presupune confectionarea de jucarii pentru copii, in functie de preferintele personale si de ideile creative aduse de participanti. Acestia vor avea la dispozitie toate materialele necesare, precum si modele de jucarii dupa care se vor putea inspira.

Pentru ambele arii de activitate, participantii vor fi sustinuti de trainerii Ecoxtrem si de mesterii-facilitatori care ii vor indruma inca de la inceputul activitatilor pentru a desfasura un eveniment reusit.

Help them to shape the future!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati