The Auction

Programe competitive
20+
1/2 zi
Dificultate
Indoor

In cadrul programului ”The Auction”, participantii vor fi impartiti in echipe angajate intr-o competitie antrenanta, care le va facilita gandirea analitica pentru crearea unor strategii pe termen lung, capacitatea de adaptare si reactia in fata unor provocari inedite.

Intr-o atmosfera plina de energie si dinamism, participantii isi vor utiliza abilitatile in licitarea unor probe la care considera ca au sanse de castig. Echipele se vor provoca reciproc la duel, fiecare echipa fiind nevoita sa lanseze provocarea duelului pentru probele castigate in licitatie si de asemenea, raspunzand provocarilor primite din partea colegilor.

Strategia pe termen lung, comunicarea in cadrul echipei si accentuarea talentului fiecarui coechipier sunt elementele cele mai importante in aceasta activitate. Sansele de reusita vor fi influentate direct si de atentia acordata detaliilor si de capacitatea de a decide care sunt probele avantajoase pentru fiecare echipa.

La finalul programului, discutia de debriefing va scoate in evidenta importanta comunicarii in cadrul echipei, avantajele competitivitatii constructive si capacitatea de adaptare la situatii noi.

O data, de doua ori… adjudecat!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati