TEAM TIME MACHINE

Cine altcineva decat echipa Ecoxtrem te poate provoca sa pornesti intr-o calatorie in timp? Ne teleportam impreuna in vremurile antice, in viitor, in renastere, in evul mediu sau era industriala si lucram in echipa pentru a depasi provocarile vremurilor respective, invatand in acelasi timp o groaza de lucruri noi. Esti gata de un salt in timp?

Exista concepte de teambuilding axate pe viitor, altele cu tematica medievala sau contemporana, dar noi intotdeauna tintim mai sus! Asadar, de aceasta data va propunem un nou concept out of the box:  The Time Machine – programul de teambuilding care te “poarta” de-a lungul erelor si nu este limitat in spatiu si timp. Astfel incat, echipa ta este pentru o zi un grup de exploratori care au descoperit o masina de calatorit in timp. 

Porniti la drum inarmati cu spirit de echipa, curaj si voie buna, incercand sa va gasiti drumul inapoi spre anul curent. In cadrul fiecarei ere va asteapta o colectie de challenge-uri care va vor tine tot timpul in alerta, testandu-va abilitatile de  project management, time management, coordonare, comunicare si cunostintele generale.

Indiferent daca ati evadat sau nu din curba spatiu-timp, mesajul zilei este unul clar: indiferent de timpul dat sau provocare-echipa ramane unita!

Are you ready to travel through time along with your team?

 

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: