Survival Treasure Hunt

Programe de aventura
15+
1/2 zi
Dificultate
Outdoor

Ce poate fi mai antrenant decat o zi cu tehnici de supravietuire sub forma unui treasure hunt?

Ecoxtrem Teambuilding pune la incercare fortele echipelor participante intr-o situatie de supravietuire, alaturi de provocari inedite. Fara scenarii sau plan de rezerva, ci doar cu multa initiativa,  solutii rapide si decizii de moment, programul este construit sub forma unui treasure hunt in care participantii vor descifra indicii, quiz-uri si ghicitori in padurea din apropiere, urmand harta si indicatoarele echipei lor.

Impartiti in echipe, participantii vor trebui sa parcurga zona de desfasurare a activitatilor pentru gasirea si rezolvarea indiciilor cu ajutorul carora vor descoperi comoara ascunsa. Acest program este un treasure hunt cu o structura complexa  deoarece misiunile din care este compusa presupun atat logica cat si curaj.

Pe langa aceasta zona de activitati, participantii vor fi pusi in fata unor provocari si tehnici de supravietuire, altcatuite astfel incat fiecare  sa aiba oporunitatea de a-si demonstra abilitatile, priceperea si increderea in colegi pentru a reusi sa ajunga la finalul probelor.

Are you ready for this challenge?

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati