Sports Day

Ecoxtrem invita echipa ta la un Sports Day veritabil, in care integram activitati clasice de echipa cu unele inedite si mai rar practicate. Sportul are proprietatea de a stimula competitivitatea si auto-depasirea pentru a sustine obiectivul final al echipei.

Fie ca este vorba de volei, fotbal sau sporturi amuzante care se afla in afara sferei olimpice, „puterea echipei este cea a fiecarui membru iar puterea fiecarui membru este cea a echipei” (Phil Jackson). Acest lucru va fi evidentiat cel mai bine in focurile activitatii unde participantii se vor motiva reciproc pentru a performa, vor stabili impreuna strategii de abordare si vor descoperi pasiunea de a concura alaturi de membri echipei.

Prin variatetea activitatilor si prin faptul ca adversarii nu sunt intotdeauna aceeasi, ne asiguram ca fiecare echipa are o sansa egala sa ajunga pe podium. In plus, fiecare sport pastreaza o parte din regulile clasice de joc si este colorat cu reguli noi care asigura ca ineditul este prezent la fiecare pas.

Momentele in care adversarul pare mai puternic si avantajul acestuia in puncte creste sunt cele in care motivarea intrinseca si cea de grup sunt cruciale. Acestea ii vor determina pe participanti sa gaseasca solutii rapide pentru a echilibra balanta.

Solutiile identificate, precum si piedicile de natura comunicationala, fac obiectul unui debrief puternic despre lucrul in echipa si factorii care maneaza individul sa performeze.

Every game is a lesson!


Sports Day - F4

Sports Day - F3

Sports Day - F2

Sports Day - F1

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: