Picture IT!

Va invitam sa va eliberati imaginatia si sa construim impreuna o frumoasa  poveste din imagini. Picture it este o experienta creativa, personalizata, care va incuraja atitudinea proactiva in echipa si o va omogeniza prin sarcina relaxanta de a compune o poveste sugestiva nu doar prin cuvintele alese, ci si prin imaginile folosite.

Participantii vor fi impartiti in echipe  si vor primi intriga unei povesti, pe care o vor putea modifica si continua, adaugandu-i diverse elemente, la libera alegere si adaugand poze care sa reprezinte situatiile relatate.

Tematica povestii o putem creiona impreuna, ante-eveniment,  aceasta putand lua forma unei povesti fictive captivante sau a unei povesti reale, legate de cultura organizationale  a companiei voastre. Optiunile sunt nelimitate.

Noi vom crea cadrul propice in care echipele sa isi poata manifesta creativitatea si spiritul de initiativa si sa isi descopere (de ce nu?) un potential talent narativ.

La final, fiecare echipa isi va prezenta povestea personalizata si vor fi acordate premii pentru diverse categorii (cel mai original scenariu, cel mai captivant fir narativ etc). Sesiunea de debriefing va facilita extragerea concluziilor individuale cu privire la procesul muncii eficiente in echipa, la aportul fiecarui membru la produsul final si va puncta importanta unui mediu de lucru creativ si constructiv, nu doar in cadrul unui program de teambuilding, ci si in interiorul companiei.

Picture it! Write it!

 

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: