Orasul

Cauti o activitate de echipa care sa simuleze procesul de comunicare dintr-o organizatie – cu bariere de perceptie si resurse limitate de timp? Orasul este alegerea potrivita pentru tine!

Tematica exercitiului poate varia in fucntie de conceptul teambuildingului si putem opta pentru o abordare medievala, industriala sau ne putem imagina viitorul impreuna.

Participantii lucreaza in sub-grupe coordonate de un lider ales ad-hoc pe care il vom numi arhitect. Scopul comun al tuturor este de a construi un oras al companiei, tinand cont de o serie de criterii care tin de functionalitatea finala a acestuia. Pana in acest punct, obiectivul pare unul usor de atins. Pentru a complica putin sarcina, nu le permitem participantilor sa comunice decat prin intermediul arhitectilor.

Inceputul activitatii permite o buna observare a modului de abordare, a prioritizarii si fixarii informatiilor care sunt vitale pentru ca proiectul sa fie demarat.Deoarece timpul de lucru este limitat, fiecare team-leader trebuie sa se asigure ca are datele necesare pentru a-si ghida echipa de lucru corespunzator.

Am descoperit in nenumarate randuri ca, in ciuda presiunii timpului, activitatea permite participantilor sa fie creativi, sa interactioneze si sa internalizeze obiectivul comun.

Momentul adevarului este cel asteptat de toti: unirea orasului si evaluarea indeplinirii citeriilor. Putem lesne face inferenta concluziilor din debrief-ul realizat in urma acestei activitati asupra comunicarii organizationale de la toate nivelurile.

Be the architect of your own world!


Orasul - F1

Orasul - F3

Orasul - F4

Orasul - F2

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: