Marele Circ

Programe CSR
30+
1 zi
Dificultate
Indoor

Ecoxtrem va invita sa creati si sa luati parte la un spectacol inedit! Impreuna vom pune in scena un mare spectacol in aplauzele copiilor de la un centru de plasament, traind bucuria pregatirii unei reprezentatii de circ, dar si emotiile de pe scena.

In prima parte a programului se vor stabili echipe de lucru, fiecare fiind responsabila cu pregatirea unui anumit numar din cadrul spectacolului. Participantii vor invata sa jongleze cu mingi si cercuri, sa creeze animale din baloane si sa distreze publicul cu numere de comedie.  Din reprezentatie vor face parte si numere de teatru de papusi, pantomima si magie pe care participantii le vor pregati alaturi de membrii ai Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografie “Ion Luca Caragiale”.

In a doua parte a programului, spectacolul va fi prezentat pe scena Marelui Spectacol in fata unui public numeros format din copii de la un centru de plasament.

Cu ajutorul acestui program vom descoperi abilitatile ascunse ale participantilor, vom stimula creativitatea si lucrul in echipa, iar in acelasi timp, participantii vor putea adduce zambetul pe chipul copiilor.

The stage is yours!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati