Lights Of The Future

Programe creative
30+
1/2 zi
Dificultate
Indoor

Echipa Ecoxtrem va invita sa intrati intr-o calatorie a luminilor, unde cadrul vizual poate fi personalizat chiar de echipa voastra! Provocarea consta in crearea a 3 panouri reprezentative pentru compania voastra: un moment sau o schimbare importanta din trecut care a avut un impact pozitiv major asupra companiei, momentul prezent si viitorul companiei.

Participantii vor fi impartiti in echipe care vor fi repartizate la crearea fiecaruia dintre cele 3 panouri. Pentru inceput, fiecare echipa va primi o schita a imaginii luminoase pe care trebuie sa o creeze din banda cu led si materiale ajutatoare.

Printr-un efort unitar si munca in echipa bazata pe o strategie comun agreata, participantii vor descrie momente-cheie din trecut si prezent si isi vor pune amprenta proprie asupra viitorului companiei (din perspectiva lor). Folosindu-si imaginatia si dibacia, echipele isi vor transpune viziunea in sisteme luminoase de efect.

La finalul programului, panourile vor fi luminate pe rand de catre reprezentanti ai echipelor, folosind dinamuri care incarca ledurile cu energie. Pentru un efect spectaculos, recomandam ca momentul final sa se desfasoare intr-o sala intunecata, care va scoate in evidenta conturul format din led-uri.

Light-up your future!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati