Leaders Bootcamp

Programe de cooperare
15+
1 zi
Dificultate
Outdoor

Printr-un concept de pregatire intensa de o zi, ca intr-un boot camp veritabil, participantii vor descoperi cat de importanta este contributia fiecarui membru la succesul final al echipei. Ei vor trece printr-o serie de probe, impartiti pe echipe in interiorul carora fiecare membru va avea, prin rotatie, rolul de lider. In cadrul echipei, se va desemna cate un reprezentant pentru fiecare atelier din program, antrenat de trainerii Ecoxtrem, care, la sfarsitul zilei va deveni „specialist” pe un anumit atelier. Acesta va fi responsabil la final sa isi ghideze colegii in parcurgerea atelierului respectiv. Succesul intregii echipe depinde de capacitatea sa de motivare si instruire a coechipierilor pentru a trece cu totii de proba atelierului in care reprezentantul s-a specializat.

Comunicarea in echipa, abilitatea de a lua decizii in echipa si gandirea strategica sunt esentiale in procesul de formare si in atingerea performantei pentru fiecare echipa. Circuitul Leaders Boot Camp va stimula impartirea eficienta a responsabilitatilor in echipa, facilitand o experienta de leadership diferita pentru fiecare membru.

In prima parte a zilei, trainerii Ecoxtrem isi vor impartasi experienta si vor instrui fiecare lider – reprezentant in cadrul unor ateliere dinamice precum tir cu arcul, stafeta, arme neconventionale, exercitii de coordonare si comunicare eficienta in echipa.

In partea a doua a zilei, va lansam o provocare plina de adrenalina si distractie – parcurgerea unui frumos traseu de rafting, care va testa forta echipelor in cautare de noi aventuri.

Navigand pe raul Buzau sau Jiu, echipele vor savura aerul proaspat de munte si vor avea nevoie de coordonare si asumare a responsabilitatii individuale care duce echipa spre succes.

Finalizam ziua cu un debriefing care va sumariza concepte precum comunicarea in echipa, procesul de luare de decizii in echipa, abilitatile de leadership descoperite pe parcursul activitatilor.

Join our Leaders Boot Camp and boost the leadership potential of your team!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati