Ice sculpture

In premiera in Romania, echipa Ecoxtrem organizeaza un concurs de sculptat in gheata alaturi de profesionisti din tara premiati la nivel mondial.Vei beneficia de aceleasi conditii pe care un sculptor profesionist le are in competitie: o tematica, gheata tratata si pregatita pentru sculptura, instrumente pentru a crea diferite forme si energia multimii care asteapta sa-ti vada creatia.

Impartiti in echipe, toti participantii vor avea ocazia sa lucreze la opera de arta proprie. Inainte de toate, exepertii vor realiza o demonstratie  si va vor familiariza cu tehnicile de sculptura astfel incat creatia sa fie la standarde inalte.Apoi veti avea ocazia sa lucrati in echipa la o opera proprie.

La finalul timpului de lucru,  juriul format din membri ai echipelor si sspecialisti va decide care sunt sculpturile cele mai bune iar la lasarea serii operele de arta luminate feeric vor compune o expozitie a echipei care va ramane vie in amintirea participantilor pentru mult timp.

Nu uitati! Gheata este sensibila la temperaturi peste 10 grade iar Ecoxtrem, in ciuda zvonurilor, nu poate controla intotdeauna vremea.Asa ca acest unic eveniment se implementeaza cu succes in sezonul rece sau in conditii indoor controlate.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: