Haka Challenge

Fiind la baza un dans vechi Maori din Noua Zeelanda, Haka este inca folosit in prezent inclusiv de echipa de rugby a acestei tari. Acesta este un mod de exprimare al durerii si al bucuriei, al unui mesaj clar, care merge dincolo de cuvinte, in care limbajul non-verbal are un rol foarte important. Momentele in care acesta este folosit variaza foarte mult: lupte, avertismente, funeralii, sarbatori, evenimente speciale si lista poate continua.

Ecoxtrem va propune ca impartiti in mini-echipe, sa luati parte la acest program inedit, creandu-va propria haka. Veti trage la sorti momentul reprezentativ pe care il veti transmite in acest fel, urmand ca in final celelalte echipe, publicul vostru, sa ghiceasca mesajul transmis. Va puteti folosi de dans, de cuvinte, de machiaj specific, de urale, strigaturi si de toata expresivitatea de care puteti da dovada. Trainerii Ecoxtrem va vor ajuta pe tot parcursul programului cu idei, va vor sustine pentru a va pune in practica alegerile prin materiale ajutatoare, indrumare si suport tehnic si va vor arata materiale video si foto cu ajutorul carora sa va inspirati.

In partea de debrief vom vorbi despre iesirea din zona de confort, despre expresivitate, limbaj verbal si non-verbal si desigur ca vom trasa paralele foarte bune cu mediul de business, modul in care comunicati cu colegii si cum va exprimati emotiile.

Express yourselves through your own haka dance!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: