Descopera Bucurestiul

Afla ce secrete sunt ascunse in Micul Paris, testeaza-ti abilitatea de a descifra enigme sau sparge coduri si traieste, alaturi de echipa, o experienta energizanta.

Programul Descopera Bucurestiul! se adreseaza atat echipelor dinamice, care au nevoie de o evadare din cotidian, cat si celor care viziteaza capitala pentru prima data. Acesta este structurat sub forma unui Treasure Hunt in centrul orasului, unde participantii vor fi familiarizati cu obiectivele principale.

Fiecare echipa va primi un kit de concurs care va contine misiuni pe care echipele vor trebui sa le indeplineasca. Misiunile pot fi de toate felurile: intrebari legate de locuri, sarcini care implica difertie interactiuni, ghicitori, probe logice, scurte probe fizice si obtinerea de imagini pentru a demonstra ca fiecare obiectiv a fost bifat. Timpul de lucru este limitat iar participantii vor trebui sa porneasca in cursa cu o strategie bine definita pentru a se asigura ca obtin cat mai multe puncte.

Pe tot parcursul activitatii organizarea din cadrul echipei si comunicarea vor fi factori care vor apropia participantii de podium.

La expirarea timpului de lucru trainerii se vor reintalni cu toti cautatorii de comori la un loc prestabilit pentru a afla castigatorii si a identifica impreuna punctele forte ale echipelor si ariile care necesita imbunatatiri.

Discover teamwork in Bucharest!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: