CSR Message

CSR Message

Concept CSR

+10
1/2 zi
1. Scazută
Lângă București
Urban
Online

Descrierea conceptului

Dacă toate panourile din drumul tău spre lucru ar conține un mesaj care să contribuie pozitiv la societate, desprece subiect ar fi? Cu programul de teambuilding CSR Message, ai ocazia să vezi ce ar alege echipa din care faci parte să transmită.

Această activitate are la bază o discuție profundă despre valori la nivel personal și instituțional - o dezbatere despre relevanță, o negociere despre priorități și un antrenament pentru unitate și reprezentare. Activitatea are ca scop crearea unui panou cu mesaj CSR pe care mai apoi să îl puteți expune la intrarea în birou, în curtea interioară sau într-un alt loc stabilit de voi. Provocarea voastră este ca panoul să reflecte în mod autentic valorile și angajamentele voastre, oferind în același timp inspirație și awareness pentru membrii echipei. Această inițiativă poate aduce schimbări pozitive în mediul de lucru, iar mesajul vostru poate inspira o întreagă comunitate, ajutând astfel atât persoanele care îl creează cât și restul colectivului vostru.

Inspirația este chiar după colt!

Nr. participanți

+10

Durată

1/2 zi

Dificultate

1. Scazută

Locație

Lângă București

Urban

Online

Mai multe detalii

Obiective

  • Explorarea valorilor personale și instituționale
  • Crearea unui context de tip CSR
  • Dezvoltarea abilităților de comunicare, dezbatere și negociere în cadrul echipei
  • Colaborarea în vederea atingerii unui obiectiv comun

Etapa de dezvoltare a echipei

  • Norming
  • Performing

Limba

  • Română
  • Engleză

Galerie Foto

Mai jos poți vedea câteva poze din cadrul conceptului.

Vezi alte concepte de Teambuilding.

Ne bazăm pe feedback-ul primit de la clienții noștri pentru a ne asigura că dezvoltăm concepte de neegalat și evenimente corporate memorabile.

Robot Battle

Provoacă-ți echipa la o lecție hands on despre robotică, cu ajutorul căreia să descopere magia din spatele construcției de roboței. Descoperă importanța colaborării inter-disciplinare și cross-funcționale.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Turbo Sprint

Pornește într-o experiență captivantă de team building cu Turbo Sprint, un concept ce combină creativitatea cu abilitățile mecanice, într-o cursă accelerată presărată cu momente palpitante și distractive.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Trekking

O zi de trekking îți ajută colegii să se concentreze mai bine și să reducă stresul. În plus, este un prilej minunat de a împărtăși experiențe și de a consolida relații, în contexte diferite de cele de la birou.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Scottish Challenge

Vrei să ai parte de un team building dinamic, inspirat din cultura unei comunități care știe cum să îmbine reziliența cu distracția Scottish Challenge este aici pentru tine!

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Inflatable Fun

Un program de teambuilding pentru conectare și discrație alături de colegi - bărci, saltele și alte gonflabile vă provoacă la competiții de distracție în apă și pe plajă.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Speologie

Descoperă fascinanta lume a speologiei! Speleologia nu este doar o activitate extrem de captivantă, ci și o oportunitate excelentă pentru un program de team building memorabil.

Vezi detalii

Peste 150+ de clienți mulțumiți

Let’s get creative together!

Descoperă cum putem transforma evenimentul tău într-o experiență de neuitat. Contactează-ne acum și solicită o ofertă de teambuilding personalizată.

Contactează-ne

Peste 150+ clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Experiență memorabilă de teambuilding cu ecoxtrem