Coffee Time

Programe de cooperare
10 - 100
1/2 zi
Dificultate
Indoor

Datata inca din secolul al IX-lea din legende arabe ca fiind o bautura misterioasa si amara cu puteri stimulatoare, chiar si razboinicii tribului consumau cafea pentru a avea mai multa energie in timpul luptelor. Astazi, cafeaua este de nelipsit in diminetile de la birou, de la espresso pana la caffe latte sau cappucino, aceasta bautura continua sa aduca efecte asupra fiecarei culturi.

De aceea, ne-am gandit ca pentru o zi sa patrundem in lumea cafelei si sa desfasuram o serie de activitati prin care vom crea propriile bauturi si desene in cappucino.

Participantii vor fi impartiti in echipe, iar dupa un interval de antrenament si introducere in cele mai interesante curiozitati despre cafea, vor trebui sa creeze propriile lor bauturi intr-o ceasca “gigant”.

Echipele vor fi introduse intr-o activitate cu totul noua, fapt ce ii va determina sa iasa din zona lor de confort si sa colaboreze cu ceilalti membrii. In acelasi timp, creativitatea si abilitatile participantilor vor iesi la iveala cu ajutorul sarcinilor pe care le au de dus la bun sfarsit.

Va provocam sa aduceti o noua aroma acestei activitati de teambuilding si sa descoperiti cata energie poate incapea intr-o ceasca de cafea!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati